Gör det själv

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (1248 röster)

Utgivningsplan 2023

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
18. 10 oktober
19. 31 oktober
20. 21 november

Produktbeskrivning

Välkommen till inspirationens tidning där du får ett lyckat resultat varje gång, både för nybörjare och hantverkare. Tidningen som visar steg för steg hur man gör alla projekt du alltid velat göra, du får hjälp och vägledning till alla praktiska sysslor till att snygga till och fixa ditt hem, både ute och inne.

Var tredje veckan får du njuta av tidningen och vi är med er hela vägen hur man går tillväga. Det är bara att sätta igång. Allt är godkänt av hantverkare och våra experter.

Denna tidning kan du få en gåva på köpet/premie beroende på vilket erbjudande du väljer.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 20
Ca antal sidor/utgåva: 66
Förlag: Bonnier Publications International AS
Startår: 1981
Chefredaktör: Rune Michaelsen
Räckvidd: 40000


Vem läser tidningen?

Män: 80 %
Kvinnor: 20 %
Ålder: 35 - 70 år


500 tecken kvar

F J,
Toppenbra tidning med massor av reklam och annonser...
J.S,
Du betalar för en reklamblaska. Exempel på tips som ges är "hur man sågar en planka" eller "hur man spikar en spik". Tidningens svar är "dra sågen fram och tillbaka tills plankan delas" eller "slå hammaren på spikhuvudet tills den är jämnad med ytan". Gör det själv's egna kundservice var dessutom otrevliga...
HenkeBenke,
Detta är en suverän tidning. Massa bra tips för hemmet och så! Rekommenderas varmt om man vill ha massa olika projekt att syssla med.
SV,
Bara reklam...
Mats Lindvall,
Alldeles för mkt fokus på villa/hem. Det finns oändligt många fler områden att täcka för en Gör det själv-tidning. Annars trevligt upplägg och layout. Kunde vara ngt färre annonser o fler artiklar.
Maria Thillman,
Toppentidning med massor av inspiration o tips! Bra ritningar för allehanda hemmabyggen!