Lantliv

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1923 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
7. 25 juni
8. 19 juli
9. 23 augusti
10. 20 september
11. 15 oktober
12. 29 november
1. 19 december

Produktbeskrivning

Lantliv

Lantliv är tidningen för alla oss som drömmer om en lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet. Lantliv visar Sveriges allra vackraste hem fyllda med idéer och inspiration. På våra temasidor bjuder Lantliv på köptips och idéer där det genuint lantliga mixas med mer modern form och design.

Du får också spännande läsning om lustfylld lantlig livsstil: intervjuer med människor som berättar hur de hittade sitt drömhus och hur de renoverar och inreder, god mat och dryck i säsong, mode, trädgård och underbara resor.

Prenumerationer & Lösnummer

Hos oss på Tidningskungen har vi flera erbjudanden på allt från prenumerationer till lösnummer. Vill du ge bort tidningen Lantliv till något du tycker om? Ta del av samma erbjudande och ge bort tidningen som en gåva.

Beställ Lantliv redan idag så missar du inte senaste numret!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Bonnier News AB
Startår: 1999
Chefredaktör: Anna-Lena Sventelius
Räckvidd: 149000


Vem läser tidningen?

Män: 22 %
Kvinnor: 78 %
Ålder: 40 - 80 år


500 tecken kvar

Anna,
Trodde det var en heminredningstidning. Men 20 sidor bestod av matrecept!
Evy,
Bästa tidningen!
Claes Ginman,
Det är en bedömning när en femma. Tidningen har ett omväxlande och läsvärt innehåll. Receptsidorna är makalösa och det vattnas i munnen bara att läsa recepten. Vi läser ett flertal liknande tidningar, men har bestämt oss efter pensionering att endast ha Lantliv!
Maj Kinnvall,
En efterlängtad tidning med stort och intressant innehåll. Toppen!
Agnetha,
En underbar tidning för den som tycker om det genuina och lantliga, utan krav på ”som det alltid har varit”. Rekommenderas varmt.
Lollo,
Verkligen en toppentidning!
Maj Kinnvall,
En tidning som gör mej glad! Längtar alltid till nästa nummer!
Maria T Lindmark,
Den enda inrednings/livsstils-tidningen som jag har fastnat för och prenumererar på. Helt underbart inspirerande.
Gun Kullin,
Läser tidningen om och om igen. Hittar hela tiden nytt som jag måste läsa. Underbar tidning med blandat innehåll.
bengt wall,
En underbar tidning för dem dem som önskar ett kärleksfullt hem tack, kram bengt wall
johanna,
En underbar tidning.Jag ta mig en kopp kaffee och sätt mig i en bekvämt stol med lammskinn och läs lantliv.
kerstin åkesson,
Tack för en underbar tidning som inspirerar och informerar på ett gediget sätt både med inredning och recept. En unik tidskrift för oss på landet/kerstin
Kristina Mauritz,
:)
Evy Pettersson,
En helt underbar tidning!
Mia Svensson,
Denna tidningen inspirerar mig så mycket längtar till varje nummer
Susanne Rustan,
En utav dom tidningarna som uppfyller en normal möjlighet att uppnå i sitt eget hem. God smak och massor av möjligheter.
marlies,
Jätte rolig och intressant tidning med reportager om lite udda 'lantlevande' som ex. killen i Norrbotten eller halmhuset på Gotland. Det gör att alla förutom att bli inspirerade även kan bli drömförverkligande..
Anna ,
En underbar tidning fylld av härlig inspiration!! Det bästa jag vet är när jultidningen kommer, att få sitta i sin läsfotölj med en härlig brasa framför sig och bara njuta av tidningen...det finns inget bättre!
Ingegerd Eriksson Falun,
Även om jag bor i lägenhet är det en stor lycka att få krypa upp i soffhörnet och njuta av att ett nytt nummer av Lantliv.
Vicki,
En mycket trivsam tidning att krypa upp i soffan med som även är en kanon julklapp för mor, mormor, farmor, faster, moster, syster etc. Lite få recept, dock..
Agneta österberg Johansson,
Tack för en underbar tidning. jag älskar alla tips och inredningar. Men i dagens tidning, tips inför jul finns inte ens en julkrubba. varför firar vi jul måntro