Antik & Auktion

Denna tidning är på Svenska

4/5 (747 röster)

Produktbeskrivning

Antik & Auktion är den aktuella tidningen för dig som vill veta mer om antikviteter och konst. Våra experter skriver om det mesta i den ´antika´ världen: om möbler, silver, mattor, konst och mycket mera. Vi bevakar auktioner och mässor och vi följer marknadens prisutveckling. Som prenumerant kan du utan extra kostnad annonsera för att köpa och sälja på Läsarnas Marknad, och du har fri tillgång till vår expertpanel under Frågor och Svar.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: Aller Media
Startår: 1975
Räckvidd: 40900


Vem läser tidningen?

Män: 34 %
Kvinnor: 66 %
Ålder: 45 - 80 år


500 tecken kvar

Göran Lindbeg,
Själv tycker jag tidningen har blivit lite för alldaglig för mig. Kanske för att jag kan mera nu. Har avslutat min ordinarie pre. Kanske skall jag ge den en chans till.
Margaretha Lilljequist,
En ack, så trevlig tidning. Njuter högaktningsfullt av varje nummer.
Eugen Edström,
Håller delvist med Gunilla Geelmuyden att tidningen riktar sig till lite högreståndsfolk och inte till vi loppissökare. Ger ändå fem stjärnor.
Gunilla Geelmuyden,
Har läst och samlat tidningen sedan första utgåvan men tycker att den har blivit för "stor" för oss d.v.s. antikfrågor för högreståndsfolk och specialister inte för oss vanliga dödliga!! Med vänlig hälsning från f.d. beundrare
Anita Lyngemark,
Tack för ett otroligt fint reportage från Borgmästargården! Byggmästaren Lennart har verkligen en genuin känsla för att bevara det gamla och ge en estetisk njutning. Vill gärna se mer av vad han gjort och gör. Man blir intresserad av att veta mer!
Tidningskungen.se,
Hej Gull-britt, Vi på Tidningskungen har inget utlandserbjudande just nu på denna tidning. Detta betyder dock inte att du inte kan få tidningen till utlandet utan bara att vi inte kan hjälpa dig med det. Tidningens förlag kan oftast hjälpa dig med detta och de har också uppgifter om portokostnader. Kontaktuppgifter till förlaget: Antik & Auktion Aller Media AB 042 - 444 30 10 kundservice@aller.se Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Gull-britt Mallaug,
Kan du få sændt Antik o Auktion till Norge?
Gunnar Westman,
Mycket spännande tidning
Elisabeth Gauffin,
Jättebra tidning!
Maria Gustafsson gustafsson.125582@gmail.com,
Hur stor är Duken som ni bjuder på vid prenerationen Men jag har inte beställt något ännu