Cote Sud Maisons (FR)

Denna tidning är på Franska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Cote Sud MaisonS tidning

Cote Sud MaisonS är tidningen för dig som är intresserad av det franska lantlivet, inredningen och trädgården. Deras innehåll är inspirerande, elegant och charmigt för deras läsare, som vill utforska alla aspekter av det sydfranska boendet, från hus, slott och gårdar i varje nummer. Du får också bidrag och råd från toppexperter över hela Frankrike, nya idéer och mer!

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av romantiska reportage och fantastiska bilder från de mest drömlika och personliga hemmen i Provence, Normandie och andra regioner, stilfulla och harmoniska lösningar för att inreda, dekorera och pyssla i din egen stil, ljuvliga och avkopplande artiklar om trädgårdens blommor, växter och design, exklusiva intervjuer och porträtt från kända personer, författare och konstnärer som lever och verkar i Frankrike, samt tester och recensioner av de senaste och bästa produkterna, erbjudandena och evenemangen för dig som älskar det franska lantlivet.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i den franska, inredningsintresserade och trädgårdsälskande världen och vill fördjupa dig i den inspirerande och charmiga världen, då är Cote Sud MaisonS tidningen för dig. Beställ din tidningsprenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Frankrike
Språk: Franska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar