Dagens industri

Denna tidning är på Svenska

4/5 (2198 röster)

Produktbeskrivning

Dagens Industri

Börja prenumerera på Dagens industri och bli först med de senaste nyheterna direkt från börsen, affärsvärlden och näringslivet. Dagens industri är tidningen som leder till bättre affärer både för privatpersoner och företag.

Nordens största affärstidning grundades 1976 och hade från början ett tydligt teknikfokus. 1983 bytte man inriktning och började satsa mer på företags- och börsnyheter. Skiftet kom att lägga grunden för den tidning som idag har över 497 000 läsare varje dag via tidningen och Di Digitalt.

Tidningens innehåll

Nordens största affärstidning med fokus på ekonomi, börsen och näringslivet, både vad gäller den svenska marknaden likväl som de internationella. Här hittar du alla de senaste ekonominyheterna.

Dagens industri har koll på hela Sveriges näringsliv, från de små entreprenörerna till de största svenska företagen. Här hittar du börsanalyser och näringslivsnyheter i världsklass sex dagar i veckan.

Förutom att rapportera om Sverige och vad som händer på den svenska marknaden så rapporterar även Dagens industri från hela världen och är alltid på plats där det händer. Så skaffa koll på världsekonomin och det ekonomiska läget i världen nu!

Teckna en Di prenumeration

Med en Di prenumeration får du en tidning som täcker hela spektrumet av affärsnyheter, finansfakta och näringsliv. Här på Tidningskungen har vi ett brett utbud på olika prenumerationer och vi kan erbjuda dig bland annat DI Helg, Di Digital men också Di Total.

Di Weekend

I Di:s helgmagasin hittar du reportage och artiklar om aktuella näringslivs- och samhällsprofiler, nyheter från bilbranschen samt de senaste trenderna från vinvärlden. Du kan också ta del av Krogguiden som uppdateras varje vecka med nya restaurang- och krogrecensioner.

Di Digital

Di Digitalt fokuserar på den snabbväxande nationella startup- samt techindustrin och undersöker hur digitaliseringen förändrar både samhälle, kultur och näringsliv.

Om du tecknar en prenumeration på Di Digitalt får du tillgång till allt låst material på Di.se, e-tidningen redan kvällen innan, Di Weekends låsta artiklar och dess e-tidning. Allt detta innehåll får du i både mobil och surfplatta klockan 21:00 kvällen innan.

Så ta chansen och teckna en prenumeration på Dagens industri redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 289
Förlag: Dagens Industri AB
Startår: 1976
Chefredaktör: Peter Fellman
Räckvidd: 103100


500 tecken kvar

Anders,
En seriös och bra tidning utan en massa reklam, mycket snabb med börs nyheter överlag, MEN, alldeles för dyr för en vanlig anställd. Sänk priset så får ni många fler som läser.
Kim,
Bra och seriös tidning men alldeles för dyr för en statsanställd.
Kjell,
Bra men alldeles för dyr för en pensionär.
Göran,
En sällsynt bra tidning med seriösa ambitioner och en syn på läsarna som varande intelligenta. Tyvärr är den för dyr för mig som pensionär om jag ska betala fullpris.
Erik,
Tänkte det skulle bli billigare att beställa här än hos DI.se, men det är samma pris.
Erik,
För dyr, vänder sig till dem som inte betalar själv.
Robert,
Mkt sensationslystnad och som tidigare skrivits,priset passar bäst den som inte betalar fakturan själv.
karina liefvergren,
En jättebra tidning. Har prenumerat på kampanjpriser. Nu när jag är pensionär har jag inte råd att betala 7-9000 kr/år för prenumeration. Vill ha papperstidningen till morgonfikat. Jag skulle önska att de kunde sänka priset för oss pensionärer. Maxpris 5000 kr/år. Tor att DI skulle få många av oss pensionärer som prenumeranter.
Peter,
Dyr tidning och utan journalistiska ambitioner,
björn henriksson,
skall det vara så omöjligt att sänka priset så vanligt folk har råd att läsa tidningen. tydligen så är inte tidningen för vanligt folk.
jonas,
Ekonomijournalistikens svar på Expressen. Krigsrubriker för minsta lilla. För dyr.
Felix,
Riktigt bra tidning! Läsvärd och helt klart värd priset. Rekommenderar starkt
David,
Tyvärr sänker rubriksättningen på webbartiklarna tilltron till hela tidningen. Dessa är oseriösa och enbart till för klick. Typ "varning för ras" när det handlar om aktier som idag handlas utan rätt till utdelning.
Ulfbertil,
Bra tidning men för dyr för pensionärer. Fixa gärna en pensionärsrabatt digitalt.
Arthur,
Denna tidning är dyr och deras nyhetsinfo är inte värd pengar.
Jesper,
DI är klart bäst i test! Ser inget problem med priset, kör endast DI digital för 399kr. Beror helt på vad man har för intressen och lägger sina pengar på :-)
Jan,
Bra tidning, men för dyr för en pensionär. DI måste SÄNKA priset för att jag ska ha råd!!
Lena,
Mycket bra och omtyckt men alldeles för dyr. Jag är pensionär och då är inkomsten inte så hög. SÄNK PRISET! Det är fler som klagar över priset så varför ändrar ni aldrig. Det skulle ni tjäna på.
Krull,
Sveriges bästa tidning när det gäller riktiga nyheter och inte bara en massa skvaller, riktigt nöjd kund!
Evert,
Di är den tidning som tjänar mest med pengar och naturligtvis blir det så när tidningen är så dyr, den riktar sig inte till privatpersoner som betalar ur egen plånbok. Alltså köp ej tidningen
mille,
För dyr tidning för en privatperson.
Johan Andersson,
För dyr, inte värd pengarna. väldigt pessimistiska till börsen sista åren. Har man följt Di så har man gått miste om sköna slantar. Di kan bättre men är färgade!
Mats Jern,
Priset passar endast för de prenumeranter som inte betalar fakturan själv.
Camilla,
Bra men alldeles för dyr! Sänk priset så skulle ni få fler prenumerationer.
Patrick Johansson,
Jag prenumererade på di.se för 399:- i månaden men tyckte det var i dyraste laget. När jag blev arbetslös så var det orimligt att betala så mycket för en i övrigt utmärkt tidning. Så jag var tvungen att säga upp prenumerationen med saknad. Men efter ett tag så upptäckte jag att man kan ta en prenumeration här hos tidningskungen.se med två månader för 149:- och jag slog till direkt. Om priset skulle ligga på 75:- i månaden skulle jag inte tveka att ta en helårsprenumeration men 399:- är orimligt.
Boel,
Har haft den tidigare. Gick över till Svd där jag även får ekonomin. Tråkigt för jag hade gärna haft kvar Di men priset blev för högt. Saknar att läsa PM Nilsson bland många andra. Med önskan om ett Gott Nytt År.
björn henriksson,
Kanonbra men för dyr för många pensionärer, sänk priset 60% får ni flera läsare.
Mats olsson,
Dyr ! Är nästan alltid negativa till allt. Skriver mest om SD och bostadspriser. Har blivit som Aftonbladet men inriktning på ekonomi, klicktidning. Finns bättre ekonomisidorna för er som är intresserade av börsen.
Andreas,
Bra tidning! Men priset är på tok för högt. 100kr/ mån hade varit rimligt för digital tidningen.
Tobias,
Mkt bra läsning, men på tok för dyr. Skulle aldrig betala fullt pris. Betyget avser priset.
UllaKarin Brandt,
Intressant tidning, men passar inte en pensionärs budget. Nu verkar det som att "prova på" erbjudande upphört, vad gäller pappersutgåvan. Suck!
Mintramparn,
Vi hade tidigare DI på jobbet men dom sa bort prenumerationen då dom tyckte att den var alldeles för dyr! Skulle kunna tänka mig att betala själv om den var billigare (smärtgränsen är 199/mån för en digital prenumeration). Så nu får det vara...
Daniel,
Galet prissatt tidning.
Åke Frejd,
Bra tidning men alldeles för dyr!
Eerik Mäntylä,
Mycket bra och intressant tidning. Jag är pensionär och vill ha en papperstidning.ej någon E-tidning.Det synd att papperstidningen är så dyr jämfört med E-tidning.Sänk priset ännu mer för pensionärer så man kan läsa den till morgonkaffet utan att det belastar kylskåpsinnehållet. Håller med om att månadspriset för pensionärer är 99kr
Jan Nilsson,
En hysterisk prishöjare, tidningen prishöjd på 5 år med över 60% ca 5-6 gånger inflationen. Påstridiga säljare av tidningen. En övertro på sin produkt SVD:s näringslivsbilaga håller en hög nivå trots ett vettigt pris. Rätt månadspris 99kr/mån inkl. papperstidningen
Bo Malm,
Suverän tidning, men absolut inte värd det oskäligt höga priset! Sänk priset betydligt och få många fler prenumeranter. Weekendbilagan- bara för miljardärer?
salasso,
Tidningen är intressant men endast för ett fåtal som har den via sitt företag. Därmed räknas Tidningen som arbetsredskap och är därmed avdragsgill inget för Bönderna på Schackbrädet således.
L Enstrom,
Ett pris på 99 per månad är vad man som pensionär kan sträcka sej för e- tidning inkl. låst material på Di.se
Leif Nilsson,
Funkar bra vid extraerbjudande,annars för dyr för pensionär. Har haft den tidigare i många år och är mycket nöjd med innehållet. Leif Nilsson
Anders,
Tidningen är ofta bra men relationen mellan tidningens kvalitet och pris är galet fel dvs alldeles för dyr! Betyget avser priset.
K e hansson,
För dyr för pensionärer.
Jan Hallgren,
Bra tidning. För dyr för privatperson. Kan tänka mig att betala 99 kr/månad.
johan,
Bara löjligt dyrt!
kjelllarsson,
Bra
Ola,
Sveriges bästa tidning i genren, men helt orimligt dyr. Trist att inte vem som helst kan ha råd att prenumerera...
stefan n,
Realtivt intressanta artiklar, men orimligt dyr.
stefan,
Om den var hälften så dyr så skulle jag fundera på det.
Tobias,
Otroligt dyr tidning. DI skulle garanterat tjäna på en annan prisbild på max 199/månad.
Tobbe,
Min favorittidning, men fruktansvärt dyr för mig som privatperson. I bolaget går det att dra av den, men att betala detta privat svider verkligen.
Jan,
Svindyr
Bertil,
Bra tidning men alldeles för dyr. Jag skulle gärna betala en hundring i månaden för den digitalt.
stefan,
Bra tidning men för dyr.
Nisse,
Skulle gärna haft den om man kunde ta bort en del grejor i prenumerationen samt avsevärt billigare.
Mattias Hedlin,
Kan omöjligt lägga så mycket pengar på en tidning. För dyr!
Kalle,
Mycket bra innehåll, men alldeles för dyrt. Skulle aldrig betala dessa summor för prenumeration. Di digital för 99 kr/månaden är skäligt.
Daniel,
Bra tidning men alldeles för höga priser
Chris,
Välgjord tidning men 7500 för en prenumeration är nog över gränsen för de flesta.
Evert,
Otroligt mycket för dyr, hur tänker ledningen vid prissättning och i år ännu högre pris, hoppas att det blir köpstrejk på denna tidning
Johan,
Den bästa affärstidningen i Sverige, med bra reportage och daglig rapportering i ett trevligt format.
Kenneth Jennersjö,
Den bästa tidningen för mig
Elisabeth von Hofsten,
Dagens Industri är "på hugget". Klar och tydlig, med spänstigt språk rakt på. Det gör den spännande. D.I. håller vad framsidan lovar. Bäst i Sverige. Tummelisa