Teknikens Värld

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (1224 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
12. 30 maj
13. 13 juni
14. 27 juni
15. 11 juli
16. 25 juli
17. 8 augusti
18. 22 augusti
19. 5 september
20. 19 september
21. 3 oktober
22. 17 oktober
23. 31 oktober
24. 14 november
25. 28 november
26. 12 december
1. 23 december

Produktbeskrivning

Teknikens Värld

Teknikens Värld är världsbäst på att göra seriös biljournalistik. Tidningen bjuder dig på de vassaste biltesterna och hjälper dig till bästa bilköpet!

Teknikens Värld är en bred tidning om bilar som i varje nummer innehåller allt från små budgetbilar via begagnatbilar till supersportbilar som många av oss oftast bara kan drömma om. Teknikens Värld biltester är både populära och informativa, där olika bilmodeller och biltyper ställs mot varandra där bilexperterna avgör vilken bil som är bäst. Teknikens Värld utkommer 26 gånger om året och är på svenska.

Prenumeration eller Lösnummer

Hos oss på Tidningskungen kan vi erbjuda Teknikens Värld som prenumeration eller varför inte ett lösnummer? I en prenumeration får du förutom din vanliga papperstidning även gratis tillgång till tidningen digitalt, både på din smartphone och surfplatta. Känner du någon som brinner för bilar? Ta del av samma erbjudande och ge bort Teknikens Värld som en present.

Beställ Teknikens Värld redan idag så slipper du missa senaste numret!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 26
Förlag: , Bonnier News AB
Startår: 1948
Chefredaktör: Per-Erik Sundström
Räckvidd: 174000


Vem läser tidningen?

Män: 86 %
Kvinnor: 14 %
Ålder: 35 - 80 år


500 tecken kvar

Robban ,
Jag tycker det är jättebra att ni skriver om elbilar då det är ju det som gäller framöver och då är det viktigt att hänga med.
Lennart,
Det börjar bli lite väl mycket om elbilar nu, så jag får se om jag i framtiden köper er tidning. Synd för annars har jag gillat er tidning. Betyg innan alla elbilar dök upp 4 1/2 av 5. Nu 3 av 5
Tommy ,
Väldigt bra tidning Har haft den nästa hela livet
Tidningskungen.se,
Hej Seth, Alla våra prenumerationer sägs upp automatiskt, vi har ingen bindningstid. Ofta väljer däremot förlagen att skicka ut ett fortsättningserbjudande, det kan tex kallas förnyelseerbjudande. Detta är ett erbjudande - och inget tvång om fortsatt prenumeration. Släng det om du ej är intresserad. Ha en trevlig dag! Med vänlig hälsning, Tidningskungen Kundtjänst
Seth Asplund,
Verkar som att det miss sköts vad det gäller avslut av premunationer tänkte ge bort några tidningar i julklapp men man vill ju inte ge bort PROBLEM. Får bli whiskey i stället för när den är slut....då är det slut.
Greger Olofsson,
Läst & gottat mej i över 25 år. TV har alltig "sågat" mina bilar. Bl.a. Peugeot 504, Ford Sierra 2,9, Volvo S40 & Volvo V50. Själv kört med dem under mina 30 år utan problem. Läser TV. Med dubbla nypor salt !
Sune Carlsson,
Säger härmed upp min prenumeration Nr: 9364228511 Vänligen bekräfta det via maiel. MVH Sune Carlsson
Börje Erdtman,
Kan inte hitta er e postadress någonstans varför denna brist. Livet utan kunder verkar bäst.
Liv Yrke,
bløff
Liv Yrke,
Derfor så tar jeg ikke imot slike tilbud i fra selgere på telefonen er anonnser i blader . bare fløff
Michael Lindqvist,
Rigde igen du är i kö nr 54 beräknad vänte tid 25-35 minuter jag betalar inte ni får dra det här till inkasso eller vad som hellst jag har laddat ner en kopia av uppsägning av prenumeration sen har jag inte fått min provgåva heller (knivsett) Michael Lindqvist
Michael Lindqvist,
Har ringt skickat mej att jag inte vill ha prenumetion minst 6 gånger varför skickar ni nya inbetalniongs blanketter gjorde det här efter 1 nr såg att det inte var något jag var intresserad av sen ringer ni mitt i natten o frågar om jag vill prenumerera på flera tidningar om inte ni slutar så gär jag vidare till allmänna reklamationsnämnden 2893159711.......vill ni fråga något så har ni min e mail+ även min FB...
Matts Blomberg,
Hej. Läste att ni skänkt en Toyota Hilux till PMU Interlife. Bra gjort!!