Husvagn och Camping

Denna tidning är på Svenska

3/5 (1131 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
9. 21 augusti
10. 18 september
11. 16 oktober
12. 20 november
1. 18 december

Produktbeskrivning

Prenumerera på Husvagn och Camping om du är en inbiten campingfantast, älskar det mobila livet, eller drömmer om att äga en husvagn eller husbil. Tidningen grundades redan år 1976 och är idag Sveriges mest lästa tidskrift om husvagnar och husbilar! I varje nummer av Husvagn och Camping kan du som prenumererar på tidningen ta del av tips om många fantastiska resmål och fina övernattningsplatser till din nästa semester. Dessutom gör tidningen mängder av utförliga tester av de senaste husvagnarna och husbilarna! Prenumerera på Husvagn och Camping för att lära dig allt om det härliga campinglivet!

Som prenumerant på Husvagn & Camping får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 13
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 1976
Chefredaktör: Anders Wallsten
Räckvidd: 18300


Vem läser tidningen?

Män: 58 %
Kvinnor: 42 %
Ålder: 40 - 69 år


500 tecken kvar

Mauri Someristo,
Tog tidningen som prov, men det blir ingen fortsättning. För mycket matartiklar och husbiltesterna är rena reklaminslag, inga tekniska kommentarer eller inga kritiska ögon.
Micke,
Tycker den innehåller mycket om husbilar för att heta husvagn. Så finns det en tidning som heter husbil. Är man inte intresserad av husbilar så går tidningen bort...
Jan-Erik Larsson,
Jag har köpt denna tidning sedan den utkom 1976 i samband med vårt första husvagnsköp. Har köpt den som lösnr. samt vissa tider som prenumerant. Tycker att den har bra och relevanta råd och tips. Hälsn BussJanne i Gammelstad.
Tidningskungen.se,
Hej Thure! Vi tar inte emot någon betalning för denna tidning. För att få hjälp med detta behöver du kontakta förlaget direkt. Deras kontaktuppgifter är: Egmont Tidskrifter AB 08-40027701 pren.hc@egmont.se
Oswald,
Jag hade Alla husvagn och husbilmodell tidning,som jag kunde köpa i butiken.Jag vet inte vilken som gav den tidningen.Man fick se alla modell,priset. Jag hade tidningar från 1995 till 2003,men dom kom bort vid flyttning
Tidningskungen.se,
Hej Tage, Vi på Tidningskungen kan dessvärre inte ta emot din uppsägning. Vänligen kontakta förlaget direkt för att få hjälp med detta. Deras kontaktuppgifter finner du nedan: Egmont Tidskrifter AB 08-40027701 pren.hc@egmont.se
Tage Sandström,
Vill avsluta prenumeration kundnr.64-20260269
Thure Bäckström,
Jag skulle skicka pengarna men det gick inte p.g.a. Fel kontonummer. Jag skickade till 4730801-0 och angav mitt kunder. 64-20153846, varför fungerar inte det?
Kjell A Larsson,
Skriv mer om husvagnar och mindre om husbilar. Är man intresserad av husbilar finns det en annan tidning. Dela upp marknaden så att ni tar hand om husvagnar och den andra tidningen om husbilar. Då blir det bättre :-)
Tidningskungen.se,
Hej Lena, Vi på Tidningskungen förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Vi ber dig kontakta tidningens förlag för att få hjälp med dina frågor angående din premie. Kontaktuppgifter finner du nedan: Husvagn och Camping Egmont Tidskrifter AB 08-40027701 pren.hc@egmont.se Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Lena Hult,
Hejsan!Fick ett erbjudande: 3 nr+valfri premie!Men det "värsta" är att vi har pren. i många år!Det skulle inte vara så dumt att få tallrikar och skålar till vårpremiären!Min man står för pren.MVH Kurt och Lena Hult
Mona Siewers,
Alltid lika trevligt när tidningen kommer i brevlådan! Har premurerat i många år. Fina resmålstips och matrecept som vi använt på våra resor.
Lennasrt Eriksson,
Läser varke nummer sedan 10 år tillbaka och campar bara på de campingar som står i Campingkatalogen. Tack för en riktigt bra tidning för oss med sommarhuset på hjul! :-)
Lars Friman,
Ang artikel i Husvagn Camping om att Landöns camping var stängd. Men nu har Johnny Nilåzen från Fjälkinge,som tidigare drev camping på Ivö,hittat en lösning. Med en anläggning som renar havsvatten kan han förse campinggästerna med vatten hela säsongen. Campingen öppnar igen den 21 april.
kristina nilsson,
Jag vill göra ett uppehåll med tidningen. kundnr:14440721