Uti vår hage

Denna tidning är på Svenska

4.5/5 (1327 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
4. 31 juli
5. 30 september
6. 2 december

Produktbeskrivning

Den självcentrerade Faló är sällsynt påhittig och aktiv för att vara en tämligen lat person. Mellan vådliga bilfärder och loja cafébesök fyller han sin dagmed allehanda sporter och kulturella upplevelser. Han har helt enkelt många strängar på sin lyra, även om flera av dem gnisslar falskt. Du möter andra färgstarka karaktärer, till exempel Falós intellektuella flickvän Yvette, den beskedlige brodern Olaf, stadens fyllon, gamla tanter, politiker och många, många fler... invånarna och vardagen i småstaden Mjölhagen tecknas med träffsäker humor. Uti vår hage innehåller även korsord samt biserier, exempelvis Gaston, Elvis och helt nya Zwonk. Uti vår hage utkommer med 7 nummer per år och är på svenska.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Story House Egmont


Vem läser tidningen?

Män: 91 %
Kvinnor: 9 %
Ålder: 14 - 80 år


500 tecken kvar

Daniel,
Väldigt rolig. Bästa serietidningen
Henrik Svensson ,
Lättsam serie med visst mått av igen känning.
Henrik Svensson ,
Lättsam serie med visst mått av igen känning.
Carolina,
Bästa serietidningen. Otroligt bra humor
Karl,
Riktigt bra tidning! Håller måttet varje gång! Fina detaljer också
Rutger Tåqvist,
Så bra! Borde finnas som e-tidning också!
Lasse,
Kommer ofta på mig med att skratta högt när jag sitter å läser! Härliga karaktärer å skön humor
BjörnE,
Serien fängslar verkligen med karaktärer som man känner igen i verkliga livet. Jag köper tidningen-läser och överlämnar till min son. Varje gång lika uppskattat. Tyvärr,tyvärr är de andra serierna mest skräp. Någon så grovt ritad som om Döderhultaren skulle gjort sina små figurer med yxa. Förstår att Faló inte kan hitta på så många upptåg så han fyller en hel tidning varje gång men bättre tecknare till biserier finns säkert.
staffan egeberg,
En serie som helt klart tillhör dom bästa. Har följt serien sen den var i 91:an. Humor med hög skrattsalva i.
Anders Edvinson,
Har läst denna serie sen början och den är toppen. Fylle-Börje är en helt oemotståndlig karaktär. En känner igen de flesta figurerna de finns nog i varje små stad, och de lockar till skratt.
Bernt Karlström,
Vyerna med enkla penseldrag där man sugs in i det mest konstfulla i serien,- den fenomenala enkelheten, likt en ballerinas dans med ingen detalj glömd el förenklad till att med fantasin både höra o kunna känna. Dvs leva med i den värld av omständigheter som lockar till skratt vilket man vill el inte. Kommer man på sig själv gnm ett el annat avsnitt att kanske vara en el annan ful karaktär så finns givetvis en underförstådd mening härom.-Man kan bättra sig o det är ett av Falóseriens goda medel.
Voortrekker,
Fantastiskt rolig serie. Klockren satir över den svenska dumheten såsom den kan yttra sig i en småstad. Och de råa inslagen är bara uppfriskande. Min personliga favorit är Fylle-Börje -- en helt oemotståndlig karaktär, men jag är ändå rätt glad att jag inte känner honom i verkligheten ...
Peter L,
Bästa homorserien alla kategorier med otroliga karaktärer som skapar en fantastisk plattform. Håller inte med om att den blivit ''rå'' som någon uttrycker det. Den följer samhällsutvecklingen och Lindberg mfl biserier är också på top. Har bidragit med fler skratt än något annat i mitt 46-åriga liv.
Bo,
Jag har en annan uppfattning av tidningen idag jmf med för 10 år sedan. Tyvärr har den förråats i sitt innehåll och definitivt passerat alla spärrar i detta avseende och som gör att humorn faller bort. När mitt nuvarande abonnemang är slut blir det inget mer. De övriga serierna är inte läsvärda.
Kent Cagarp,
Julklapp till mig själv!
Kent,
skitkul serie synd bara att om man prenumererar och flyttar så trots man sagt till om adressändring till förlaget så får man inte tidningen ändå trots 3 påringningar DÅLIGT VÄRRE
MM,
Synd att dom andra serierna i tidningen är för många samt enligt mig dåliga. Ganska dyrt att betala närmare 40 kr för ca 15 sidor Falo. Då är julalbumen prisvärdare.
Steamboat Willie,
Jag är inte förvånad när jag läser att det här är den serietidning som går bäst i hela norden! En av de få som faktiskt ökar kraftigt i antal läsare!
Robert,
Den var klart bättre när den var med i 91:an, har liksom tappat stinget.
Ralph,
Samma här... finns ingen bättre!!
A,
Har läst denna serie sen i slutet av 80:talet och älskar den fortfarande. Klockren. :)