SerietidningarÄr det så att du föredrar bilder framför text? Vill du fly verkligheten en stund och befinna dig i Ankeborg? Då är det i vårt utbud av serietidningar du ska dyka ner i. Vi har ett fullspäckat utbud för både barn och vuxna. För hästtjejen så har vi populära Min Häst som är fylld med en blandning av både mysigt och lärorikt. Där hittar du nya serier med den trogne hästen Mulle och gamla favoriter, alltid med hästen i fokus. För de allra minsta så har vi Bamse, Kalle Anka, Tom och Jerry och många fler.
Läs mer...

Prenumerera på serietidningarDu kan även prenumerera på Kalle Ankas Pocket som innehåller massor av äventyrliga och actionfyllda serier. Serierna i Kalle Ankas Pocket är oftast längre än i tidningen, så läsningen räcker längre och passar perfekt för långa bilresor. Ta del av våra erbjudanden och köp en prenumeration till dig själv eller ge bort till ett barn.

Serier för vuxnaÄr du bekant med 91:an och Hälge? Eller är du uppvuxen med klassiker som Fantomen och X-men? Vi har alla favoriter du kan tänka dig. Tidningen lever vidare och hos oss kan du enkelt börja på en prenumeration som dimper rätt ner i brevlådan.