Serietidningar SerietidningarÄr det så att du föredrar bilder framför text? Vill du fly verkligheten en stund och befinna dig i Ankeborg? Då är det i vårt utbud av serietidningar du ska dyka ner i. Vi har ett fullspäckat utbud för både barn och vuxna. För hästtjejen så har vi populära Min Häst som är fylld med en blandning av både mysigt och lärorikt. Där hittar du nya serier med den trogne hästen Mulle och gamla favoriter, alltid med hästen i fokus. För de allra minsta så har vi Bamse, Kalle Anka, Tom och Jerry och många fler.
Läs mer...

Prenumerera på serietidningarDu kan även prenumerera på Kalle Ankas Pocket som innehåller massor av äventyrliga och actionfyllda serier. Serierna i Kalle Ankas Pocket är oftast längre än i tidningen, så läsningen räcker längre och passar perfekt för långa bilresor. Ta del av våra erbjudanden och köp en prenumeration till dig själv eller ge bort till ett barn.

Serier för vuxnaÄr du bekant med 91:an och Hälge? Eller är du uppvuxen med klassiker som Hulken, Fantomen och X-men? Vi har alla favoriter du kan tänka dig. Marvel Comics är grunden till en rad klassiska serier som har förgyllt mångas barndom. Av dem har vi Avengers Assemble, Marvel Legends, The Incredible Hulks, Ultimate Spider-man och Wolverine & Deadpoll. Du kanske är en av dem som fastnade för tidningen Mad när den utkom 1952. Mad är en amerikansk humortidning som i början lanserades som serietidning men som senare blev känd för sina imitationer av samhället. Tidningen lever vidare och hos oss kan du enkelt börja på en prenumeration som dimper rätt ner i brevlådan.