87:an

Denna tidning är på Svenska

4/5 (209 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
5. 26 september
6. 21 november

Produktbeskrivning

I 87:an finner du alla de klassiska episoderna ur 91:an där den självgode egoisten 87:an Axelsson har huvudrollen. 87:an är känd för att hitta på djävulskap för sin omgivning men hyssen slår ofta tillbaka på honom själv. Många goda skratt utlovas! Tidningen utkommer med 6 nummer per år och är på svenska.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Story House Egmont
Startår: 1994
Räckvidd: 19500


Vem läser tidningen?

Män: 90 %
Kvinnor: 10 %
Ålder: 15 - 65 år


500 tecken kvar

Torbjörn,
Kanonbra manus och härligt tecknat. Mycket nöjd.
FJODOR17,
Jag har köpt lösnummer men bestämt mig att prenumerera nu;) Klassiska "Mästerverk" från 91an tidningens guldålder!! Dock bara varannan månad så man längtar efter nästa nummer nedsläpp i brevinkastet!!
Acke,
Otroligt underhållande. :)
Anna J,
Så himla rolig! Rekommenderas
Acke,
En väldigt bra serietidning.
87:an_itrubbel,
87:an Axelsson Hamnar Ofta i Trubbel. Först Tror han det är en bra idé Men senare så Hamnar Han i Trubbel! En Bra Serie! En Serie För Alla!!!