Knasen

Denna tidning är på Svenska

4.5/5 (573 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
13. 31 juli
14. 14 augusti
15. 4 september
16. 18 september
17. 18 september
18. 16 oktober
19. 30 oktober
20. 13 november
21. 4 december
22. 4 december

Produktbeskrivning

Latmasken Knasen har en obegränsad uppfinningsförmåga när det gäller att smita undan jobb. Matglade sergeanten Schassen manar dock på honom med allt som reglementet tillåter – och lite till. Generalen, fröken Fröjd, Kockis, Nollan och de andra i armélägret finns förstås också med. Zits är en ständigt lika populär biserie, liksom Hagbard, BC, Träsket, Rödöga och Betty. Som bonus följer flera gånger per år en bilaga med extraserier. Knasen är på svenska.

Som prenumerant på Knasen får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 22
Förlag: , Story House Egmont


Vem läser tidningen?

Män: 82 %
Kvinnor: 18 %
Ålder: 15 - 80 år


500 tecken kvar

Reijo,
Bästa serietidningen
Inger Hallberg,
Den bästa serietidningen, bra blandning med alla olika serier.
Ted,
skitbra serietidning, Knasen är skitbra, dom andra serierna är inte heller så värst dåliga, men jag tycker att dom kunde sätta in Familjen Flax i tidningen, eftersom lilla Fridolf inte finns längre.
Susan,
Min man har läst den sedan 70-talet, Jag sedan 80-talet när vi träffades. Vi kan inte sluta!
i love it,
den bästa serien någonsin tillsammans med min häst och 91:an
Isak Fredriksson,
hola hola fet bra
Kna_Sen_Rätt_Bra!,
Har Läst Den Här Serien En Enstaka Gång Och Den var inte så dum!