Herman Hedning

Denna tidning är på Svenska

4.5/5 (624 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
4. 14 augusti
5. 25 september
6. 27 november

Produktbeskrivning

Nu på eget förlag – direkt från tecknarens penna! Jonas Darnells legendariska huvudfoting: Den självgode, klotrunde och blodtörstige Herman Hedning gör livet outhärdligt (eller kort) för alla varelser som kommer i hans väg.Även den godtrogne Lilleman och uppfinnaren Gammelman får smaka på hans ”skämtlynne”. Det är elakt, osmakligt och väldigt roligt. Herman Hedning är brutalhumor i sin ädlaste form. I tidningen gästspelar även många av Sveriges mest namnkunniga serieskapare, som t ex Johan Wanloo, Frida Malmgren och Patrik Norrman. Herman Hedning utkommer med 6 nummer per år och är på (någon slags) svenska.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Evil Ink Förlag AB


Vem läser tidningen?

Män: 90 %
Kvinnor: 10 %


500 tecken kvar

Hardesven,
Herman äger!
Serienörden,
Rolig tidning överlag, behövs mer nytecknat och fler nummer som förr i tiden, saknar de gamla klassikerna som bacon& ägg, illustrerad djävulskap och ragnarök.
Anonym,
Bra serie men behöver mer nytecknat av illustrerad djävulskap eller repriser, likaså bacon och egg. Nytecknat gäller även rock manlyfist.
Acke,
Den är Sveriges roligaste serietidning :)
Helene Bräutigam,
Sååå cool...!
LS,
Sveriges roligaste serietidning! En av de få som får mig att gapflabba!
elliot,
tidningen äger. fast er komentar var sådär
jonas j,
finns ingen fetare,flottigare,roligare serie. Går inte att göra den bättre. men försök gärna.