Pondus

Denna tidning är på Svenska

4.5/5 (657 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
7. 24 juli
8. 21 augusti
9. 18 september
10. 23 oktober
11. 20 november
12. 18 december

Produktbeskrivning

Fotboll, öl och panikragg är Pondus signum. Möt vardagshjälten, pappan och pubägaren Pondus, den evige losern Jocke, misslyckade serietecknare, gråtmilda hårdrockare, en sexfixerad tysk och en hel hög andra galningar.
Lägg till detta en blandning av grovkornig, men träffsäker humor från gräddan bland Nordens tecknare som Hans Lindström, Niklas Eriksson, Nils Axle Kanten och Tor Liers Kollektivet, plus seriöst insnöade men hejdlöst roliga serien M och de danska galningarna WUMO och du har en garanterat livskvalitetsförhöjande serietidning för (nästan) vuxna. Soundtracket består givetvis av riktiga gitarrsolon, den enda sporten heter fotboll och drycken är öl. Tidningen är på svenska (typ). Och rolig!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 2001


Vem läser tidningen?

Män: 85 %
Kvinnor: 15 %
Ålder: 14 - 80 år


500 tecken kvar

jan gunnarsson,
Världens bästa tidning! köpte nr 1 med garanterat återköpsvärde... behåller den!
Anders Edvinson,
Perfekt humor den bästa blandningen av serier.
Freddy,
Så jäkla klockren humor. Pondus is the king! Gillar också serien Lunch.
Therese,
Grymt bra tidning!
Jonas Gabrielsson,
Den ända Julklappen som har ett bestående värde.
Lena's Garn,
Följ Pondus på www.facebook.com/PondusSverige Nya seriestrippar varje dag!
Alexander,
Har prenumererat tidigare men slutade på grund av alla repriser! Nog är alla strippar roliga och jag läser tidningarna om och om igen men varför betala när man har läst allt och har stripparna hemma?