Kalle Ankas Pocket Special

Denna tidning är på Svenska

4.5/5 (78 röster)

Utgivningsplan 2022

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
1. 24 januari
2. 23 mars
3. 24 maj
4. 25 juli
5. 26 september
6. 23 november

Produktbeskrivning

Kalle Ankas Pocket Special är tidningsprenumerationen för dig som vill ha ännu mer av Kalle Anka och hans vänner.

Den här titeln är ett bra komplement till vanliga Kalle Ankas Pocket. Varje utgåva har hela 512 sidor serier vilket är dubbelt så mycket läsning som i ordinarie Kalle Ankas Pocket. Varje utgåva har dessutom ett specifikt tema vilket innebär att du i varje bok hittar en röd tråd mellan alla de olika berättelserna.

Exempel på teman som har förekommit tidigare är djungeläventyr, kärlek, vilda västern, riddare, dinosaurier, pirater, robotar och superskurkar.

Beställ din prenumeration nu och se fram emot att nästa utgåva som trycks dimper ner i din brevlåda!

Som prenumerant på Kalle Anka Pocket special får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Egmont Story House AB
Chefredaktör: Ulf Lundin Nilsson


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 8 - 15 år


500 tecken kvar
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665