Ankeborgs Samlarpocket

Denna tidning är på Svenska

4.5/5 (76 röster)

Utgivningsplan 2023

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
4. 11 juli
5. 8 september
6. 7 november

Produktbeskrivning

Är du en Kalle Anka-älskare utan dess like? Då kommer du att älska Ankeborgs Samlarlocket som lyfter äventyr av alla dess slag med våra favoritkaraktärer! Varje bok har ett specifikt tema och kommer ut varannan månad med totalt 6 utgåvor per år. Ta del av teman som exempelvis rymden och julspecial. Denna pocketlinje har funnits sedan 2016 och läses av prenumeranter i alla dess åldrar. Ingen är för ung eller för gammal för att läsa Ankeborgs Samlarpocket! Testa på idag – självklart avslutas prenumerationen automatiskt efter antalet valda nummer.

Som prenumerant på Ankeborgs Samlarpocket får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Visste du att vi har fler Kalle Anka tidningar på Tidningskungen?
Kalle Anka & C:o
Kalle Ankas Pocket
Kalle Ankas Pocket Special
Kalle Anka Klassiker

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 2016


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 12 - 100 år


500 tecken kvar