Kalle Anka Klassiker

Denna tidning är på Svenska

4.5/5 (422 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
4. 19 augusti
5. 16 oktober
6. 16 december

Produktbeskrivning

Kalle Anka Klassiker är en förlängning av Sveriges största serietidning, Kalle Anka & C:o. Tidningen bjuder på långa, sällsynta äventyr av tecknarlegenden Carl Barks.

Tidningen innehåller 48 sidor serier, och förutom långa Barks-äventyr kan du också läsa specialutvalda repriser.
I Kalle Anka Klassiker hittar du klassiska historier om de välkända ankorna från Ankeborg. Varje huvudserie omfattar 25-30 sidor och resterande sidor är uppdelade på 2-3 kortare favoritserier med bland annat Kalle Anka, Knattarna, farbror Joakim, Mimmi och Musse.

En prenumeration på Kalle Anka Klassiker ger dig möjlighet att bekanta dig med några av de stora litteraturklassikerna i Kalle Anka-version. Om du känner att Kalle Anka & C:o inte räcker till, utan vill kunna njuta av än mer läsning - kan vi garantera att en tidningsprenumeration av Kalle Anka Klassiker kommer att mätta ditt behov.

Som prenumerant på Kalle Anka Klassiker får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Visste du att vi har fler Kalle Anka magasin på Tidningskungen?
Kalle Anka & C:o
Kalle Ankas Pocket
Kalle Ankas Pocket Special
Ankeborgs Samlarpocket

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 2010
Räckvidd: 18500


Vem läser tidningen?


Ålder: 14 - 90 år


500 tecken kvar

JJ,
Kvalitetsserier av mästarna. Bra tempo med ett nummer varannan månad. Med högre tempo hinner man inte läsa.
Robbin,
Japp, Don Rosas är underhållande och de komiska detaljerna i varje ruta blir till perfektion. Synd att magasinet bara består av 1 serie. Dock gäller fr.o.m. 2018 Barks klassiker.
Niklas,
5/5 toast! Kanonkul!