Bamse för de yngsta

Denna tidning är på Svenska

4/5 (2755 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
8. 12 augusti
9. 9 september
10. 7 oktober
11. 4 november
12. 2 december

Produktbeskrivning

Bamse för de yngsta prenumeration & lösnummer

Bamse för de yngsta är en helt ny ”pektidning” med serier specialskrivna som passar utmärkt för små barn. Bilderna är färgstarka, stora och lätta att förstå vilket passar perfekt för Bamse-älskare i åldern 1 till 4 år! Tidningen trycks på tjockt och tåligt papper. Utkommer med totalt 12 nummer per år.

Som prenumerant på Bamse för de yngsta får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Denna tidning kan du få en gåva på köpet/premie beroende på vilket erbjudande du väljer. Bamse för de yngsta går även att beställa som lösnummer.

Beställ Bamse för de yngsta redan idag

Visste du att vi har fler bamse titlar på Tidningskungen?
Bamse
Bamse kul att lära
Bamses äventyr

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 2010


Vem läser tidningen?

Män: 45 %
Kvinnor: 55 %
Ålder: 1 - 4 år


500 tecken kvar

Gerd Lundqvist,
Lycka att få hämta nyaste Bamsetidningen i brevlådan och att få läsa den för mina 3-åriga tvillingbarnbarn : D. Men döm om min besvikelse när sidor började lossna direkt jag öppnade tidningen!! Jag kan tycka att det borde vara bättre bindning/häftning i en tidning som ska bläddras i av de yngsta! Dessutom så pass dyr tidning som 42kr. Borde kunna förvänta sig att tidningen skulle hålla ihop! Innehållet var dock bra.
Sofia,
En bra tidning som mina barn älskar. Den går dock lätt sönder i limningen. Den senaste började släppa redan första gången vi läste...
Michelle,
Superbra tidining enligt vår 3,5-åring. Hon fullkomligt älskar när hon hittar den i brevlådan. Stora fina bilder och berättelser som är lätta att hänga med i.
Marlene,
Fin tidning som passar bra för mitt barn som har autism och språkstörning. De vanliga Bamse-tidningarna är alldeles för komplicerade och långa för honom.. Ett minus för att samma historia återkommer ibland. Inte så kul att få ett nummer man redan har när man prenumererat ett tag. Med vanliga Bamse-tidningen följer det ibland med spel och andra små presenter. Det gör det inte med ”för de yngsta”. Hade varit kul även för de små.
danne,
Bamse är för de yngsta. Konstigt att ni gör skillnad på målgruppen med ytterligare en tidning... oavsett är Bamse bra.
Ulrika,
Mina barn från 1-4 älskar den.
Berit Nilsson,
Upptäckte tidningen nyss. Barnbarnet 4 år gillar den. Bra julklapp eller födelsedagspresent.
Småbarnspappan,
Helt enkelt en mycket bra Bamse-tidning för de yngre/yngsta. Lillan gillar den riktigt mycket nu, efter att hon fyllt tre, men det varierar säkert. Hade gärna sett en lite tjockare tidning, med fler sidor, så den varar längre :-)
Tina Senneson.,
Min son på har gillat bamse sen han var 3 år. Perfekt med stora bilder. Bra start till att börja lära sig bokstäver o början till att lära sig att läsa. Vi har haft många härliga lässtunder ihop.
Kundtjänst,
Hej Sofia, Erbjudandet du beskriver kommer från förlaget. För att ta del av erbjudandet råder vi dig att ta kontakt med förlaget. Ha en fin dag
Sofia,
Jag fick ett erbjudande på posten (som jag tappat bort) med 6 nr av Bamse för 79:- o en "prova på" med bamse för de yngsta. Kan inte hitta det erbjudandet igen?
tomppa ,
älskar tidningens paperskvalitee , den andra bamse tidningen för äldre borde göras i samma papper oxå :) eller som kalle anka tidningars papper på 1990 talet :)
Kattis,
Vår treåring älskar tidningen!
susanne,
jag vill har det
EVa,
Underbar tidning som lillan, 2år, älskar. Toppbetyg från oss.