SvD Junior

Denna tidning är på Svenska

4/5 (2401 röster)

Produktbeskrivning

Svenska Dagbladet Junior

Riktiga nyheter för barn och unga!
Välkommen till Svenska Dagbladet Junior även kallat SvD Junior - Sveriges enda nyhetstidning för barn. Vi förklarar det som händer i Sverige och världen på ett sätt som är lätt att förstå. Den är också fullmatad med kluriga korsord, allmänbildande quiz och lättlagade recept. Dessutom har vi experter som svarar på barnens frågor om djur, vetenskap och livet. Varje vecka möter våra juniorreportrar intressanta och aktuella personligheter – allt från statsministern till Zlatan.

Inga annonser - bara läsning!

Prenumeration hos Tidningskungen

Här på Tidningskungen kan vi erbjuda dig flera bra erbjudanden på både korta som långa prenumerationer. Ge bort en prenumeration till ett vetgirigt barn, så kommer tidningen i brevlådan varje vecka - just nu till ett otroligt bra pris.

Denna tidning kan du få en gåva på köpet/premie beroende på vilket erbjudande du väljer.

Beställ SvD Junior redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 49
Ca antal sidor/utgåva: 24
Förlag: Svenska Dagbladet
Startår: 2015
Chefredaktör: Stina Cederholm


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 8 - 14 år


500 tecken kvar

Mia,
Hurra för Junior. Jättebra tidning.
Ulrik Jönsson ,
En tidning som både är både rolig och pedagogisk. Vilken start i livet med en god vana.
Lena,
Tog ett tag för dottern (8 år) att komma in i den. Vi började att läsa om djur och recepten tillsammans och sedan har det rullat på. Nu är hon väldigt stolt när tidningen kommer och läser det mesta (men inte allt ännu) själv. Tack för en väldigt bra tidning.
hENNING,
Ta tillbaka Musse på seriesidan!
Maria,
Mina barn älskar tidningen! De lär sig om vad som pågår i Sverige och världen, dessutom är den väldigt humoristisk. Även jag uppskattar att läsa den och här hemma diskuterar vi ofta ämnena kring middagsbordet. Tack för en bra tidning!
Jxhgugjc,
Bästa tidningen
Julia,
Den bästa tidningen och barnen älskar den och lär sig mycket. Och läser den istället för att titta på tv och spela tv-spel ibland.
Ulf,
Toppenbra, barnen älskar den, väntar på när den dimper ned i brevlådan. Läsning har blivit roligt, nyheter förpackade på ett lagom sätt för barn, och båda två barnen vill ha den!
Olle,
Bra
Elmie,
Bra!
Molly,
Jag tycker att SvD junior är en jättebra tidning för dem som gillar att läsa och utforska! Man får veta så mycket om vad som händer varje dag. Förutom att läsa kan man ju göra olika saker tex quiz och korsord.
Carin,
Bra och intressant tidning, passar bra för mina barn som är 9 och 12 år. Roligt att barnen får sin egen tidning.
Martin,
Mycket bra tidning med relevanta nyheter, anpassade så att barn kan förstå. Min 11-åriga son älskar den! Rekommenderas.
Stina Backlund ,
Pålitliga nyheter varje dagoch så bra att min dotter - Stinas mamma - ibland lser den när hon inte hinner med webb-upplagan
Felicia,
Dottern (10 år) tycker att tidningen är intressant och bra. Jag är glad att det finns en nyhetstidning som riktar sig till barn och unga.
Anonym,
Bra.
Anna,
Vår 10-årige son läser gärna tidningen både en och två gånger. Den förklarar på ett lättförståeligt och enkelt sätt nyheterna.
Anna,
Dottern har länge läst kompisens tidning - nu var det dags för henna att få ett eget ex. Tack Svenska Dagbladet för denna fantastiska tidning som har fått upp intresset för omvärlden och framförallt för läsningen.
Viggo Jakobsson,
Lite svårt först, men nu är han fast. Gillar både artiklar, klurigheter och serier. Extra plus för avsnitt om djur.
juni,
Sonen är snart 9 år och måttligt intresserad.
Karin,
Mycket bra tidning som förklarar nyheter på ett bra, enkelt och pedagogiskt sätt.
Gustav,
Hej jag tycker att det är kul att veta mer vad som händer.
Ida och Ellen Bellinder,
Vi har hittat alla monstren dem är på sidorna 3,4,5,11,13,15 och 22. Nummer 3 19 januari 2016, Vi hoppas att vi kommer vinna,vi älskar junior :-)