Bamse

Denna tidning är på Svenska

4/5 (5566 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
13. 7 augusti
14. 28 augusti
15. 18 september
16. 9 oktober
17. 30 oktober
18. 20 november
19. 11 december
20. 11 december

Produktbeskrivning

Bamse Tidning

Beställ tidningen Bamse till kampanjpris och följ med Bamse och hans vänner på mängder av spännande äventyr i varje nummer. Bamse är en klassiker och alltid en uppskattad present till de yngre!

Bamseserierna är inte bara spännande och roliga, de ger även läslust och lär ut viktiga saker som att man ska hjälpa varandra och vara en bra kompis. Högläsning ur Bamsetidningen är bra för barns språkutveckling och ett mysigt sätt att umgås. Att alla texter är kopplade till bilder gör det enkelt att följa med i historierna och underlättar när barnen själva ska knäcka läskoden.

År 2022 vann Bamse Sveriges Tidskrifters stora pris med motiveringen ”Sveriges Tidskrifters Stora Pris går till en tidskrift som i över femtio år varit trogen sitt samhällspatos och följt nya generationer genom att ständigt vara relevant mot sin föränderliga målgrupp. Vinnaren har en lång historia av att roa, leta skatter och samtidigt lära oss vikten av att stå stadigt i våra värderingar. Alltid på barnens sida, på barnens villkor. Årets vinnare använder sin styrka på rätt sätt – för det vet väl alla att Bamse är världens snällaste björn.”

Bamse prenumeration eller lösnummer hos Tidningskungen

Tidningen Bamse är en uppskattad present eller julklapp till de yngre. Bamse utkommer med 20 nummer per år och är på Svenska! Här på Tidningskungen kan du även beställa Bamse som lösnummer.

Som prenumerant på Bamse får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Denna tidning kan du få en gåva på köpet/premie beroende på vilket erbjudande du väljer.

Visste du att vi har fler bamse tidningar på Tidningskungen?
Bamse för de yngsta
Bamse kul att lära
Bamses äventyr

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 20
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 1973
Chefredaktör: Charlotta Borelius


Vem läser tidningen?

Män: 52 %
Kvinnor: 48 %
Ålder: 4 - 12 år


500 tecken kvar

Ludwig ,
Bamse är bra
Ludwig ,
Bamse är bra
Eva ,
Tredje generationen I vår familj som läser Bamse nu. Högsta betyg!
Gun-Britt Svensson,
Mina Barnbarn älskar Bamse de vill aldrig sluta få den!
Filip,
Är superbra för både stora och små.
Ing-Mari,
Barnens favorit nr 1.
Petra,
Trevlig tidning för både liten och stor. Tar upp bra ämnen, är mysig med vardagliga saker och även lagom stora äventyr.
Mohamed,
Mycket bra, snella figurer!
Nils,
Barnen gillar denna tidning mycket, uppskattas.
Ingrid,
Bamse är BÄST!
Fredrik,
Skönt att dottern inte bara gillar My Little Pony..
EMIL,
Hmm, lite larvig tycker jag... Bamse har nog sett dagens ljus... Bamse slår ju inte 91an?!
gustav,
BRA spännande och rolig.
Hej jag heter Måns,
Den var bra.
Petra ,
Bamse håller fortfarande efter snart 50 år. Tidningen tar upp flera bra saker som t ex rasism, mobbing och liknande. Jag gillar även när de använder sig av historiska berättelser, t ex när Bamse, Skalman och Lille Skutt åker tillbaka till antikens Grekland.
Håkan,
Bamse står för jämställdhet, lär oss om antirasism, att aldrig använda våld, och att alltid vara snäll! Rekommenderar starkt!
Kent Bergvall,
Perfekt barntidning även rolig att läsa för oss vuxna. Kram fam Kent Bergvall
sigrid Stiernströmer,
Att låta Bamse stå för snällhet i kombination med dunderstyrka gör att mitt lilla barnbarn tror att man alltid kan vänta sig att den starka/e är allas hjälpare. Världen är vacker och god och alla kan vara trygga!
Erika,
Alla barn borde läsa dessa tidningar. Bamse och hans vänner tar upp många viktiga saker inför livet såsom vänskap och kunskap! Mycket bra tidningar och lagom långa
Mira,
Jätte spännande och lärorikt för både stor som liten.
Börje,
Ungarna älskar den, en riktig klassisker.
Mikke,
Helt klart den bästa tidningen!!! Passar ju alla åldrar!! OCH tar upp viktiga saker som hur man ska vara mot varann.
Juni,
Jag älskar bamse de är den bästa tidningen nånsin.