LasseMajas Detektivbyrå

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1739 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
4. 31 juli
5. 2 oktober
6. 4 december

Produktbeskrivning

Lassemajas Detektivbyrå

Börja prenumerera på en helt ny serietidning om populära LasseMajas Detektivbyrå!

Den första boken om LasseMajas Detektivbyrå släpptes 2002 och de här modiga detektiverna har sedan dess trollbundit såväl barn som vuxna i både film och bokform. Inte minst julen 2006 då de fick vara huvudpersonerna i det årets julkalender där Lasse och Maja hjälpte polismästaren i staden Valleby att lösa brott hela vägen fram till jul.

Nu kan du följa Lasse och Maja in i tidningarnas värld där de fortsätter att assistera polismästaren i staden Valleby i att lösa kniviga fall i helt nytecknade serier.

Varje utgåva innehåller 2 helt nya mysterier och 4 sidor av Vallebybladet. Perfekt läsning för alla som gillar mysterier!

Som prenumerant på LasseMajas Detektivbyrå får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Prenumeration eller lösnummer hos Tidningskungen

Hos oss kan du välja om du vill beställa Lassemajas Detektivbyrå som prenumeration eller lösnummer. Vill du ge bort tidningen till någon du tycker om? Ta del av samma prenumerationserbjudande och beställ Lassemaja som en gåva.

Beställ din tidning redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 2020
Chefredaktör: Charlotta Borelius


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 6 - 12 år


500 tecken kvar

Malin,
Kanon! Sonen som ogillar att läsa slukade tidningen helt!