LasseMajas Detektivbyrå

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1001 röster)

Utgivningsplan 2022

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
1. 17 januari
2. 14 mars
3. 16 maj
4. 11 juli
5. 12 september
6. 14 november

Produktbeskrivning

Börja prenumerera på en helt ny serietidning om populära LasseMajas Detektivbyrå!

Den första boken om LasseMajas Detektivbyrå släpptes 2002 och de här modiga detektiverna har sedan dess trollbundit såväl barn som vuxna i både film och bokform. Inte minst julen 2006 då de fick vara huvudpersonerna i det årets julkalender där Lasse och Maja hjälpte polismästaren i staden Valleby att lösa brott hela vägen fram till jul.

Nu kan du följa Lasse och Maja in i tidningarnas värld där de fortsätter att assistera polismästaren i staden Valleby i att lösa kniviga fall i helt nytecknade serier.

Varje utgåva innehåller 2 helt nya mysterier och 4 sidor av Vallebybladet. Perfekt läsning för alla som gillar mysterier!

Som prenumerant på LasseMajas Detektivbyrå får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: , Egmont Story House AB
Startår: 2020
Chefredaktör: Charlotta Borelius


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 6 - 12 år


500 tecken kvar

Malin,
Kanon! Sonen som ogillar att läsa slukade tidningen helt!
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665