Pokémon

Denna tidning är på Svenska

4/5 (342 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
5. 13 augusti
6. 24 september
7. 12 november
8. 19 december

Produktbeskrivning

Pokémon officiell tidning! Nu kan du äntligen beställa den populära Pokémon-tidningen direkt hem i brevlådan! Pokémon-tidningen riktar sig till alla unga Pokémon fans. Den innehåller Pokémonposters, Pokémonserier, fakta om olika Pokémons och allt om kort och strategier för att bli en Pokémon-expert. Tidningen följer Pokémons lanseringar och har aktuellt innehåll knutet till nya kort och nytt Pokémonmaterial. Tidningen kommer alltid med en gåva. I minst hälften av utgåvorna medföljer Pokémon kort, i övriga utgåvor skickar vi med en Pokémon-överraskning. Titeln utkommer med 8 nummer varje år och är på 36 sidor.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 8
Förlag: Story House Egmont,
Startår: 1999


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 6 - 12 år


500 tecken kvar

Hej.,
Den är jätte bra! Jag ska prenumerera mer på denna tidning! Jag rekommenderar denna.