Pets

Denna tidning är på Svenska

4/5 (2890 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
6. 22 juli
7. 18 september
8. 18 september

Produktbeskrivning

Känner du någon ung, djurtokig person som inte kan få nog av djur? Då är detta tidningen du söker!

Tidningen Pets är magasinet som är helt rätt för dem unga läsaren som älskar djur. Tidningen är fullspäckad med rolig fakta om alla populära husdjur som kan tänkas existera på vår jord. Läsaren får även möjligheten att genomföra spännande tester om exempelvis ”vilket djur som passar dig bäst”. Tidningen lyfter även viktiga tips och råd om hur man som djurägare på bästa sätt tar hand om sitt djur varvat med rolig och nyttig information.

I varje utgåva av tidningen Pets medföljer det ett flertal supersöta posters att hänga upp om så önskas!

Var med och delta i tävlingar och ta chansen att vinna fina priser. Tidningen delas ut av förlaget Egmont Publishing Kids AB som i dagsläget förser Sverige med många av de absolut största barn- och ungdomstidningarna.

Som prenumerant på tidningen Pets får man 10 stycken fullmatade nummer om året. Med varje nummer medföljer det även en spännande liten present!

Finns det någon i din omgivning som kan tänkas tycka om denna typ av tidning? Letar du efter en födelsedagspresent till en yngre djurägare som älskar djur av alla dess sorter? Tveka inte – beställ en prenumeration på tidningen Pets redan idag och gör någon väldigt glad!

Som prenumerant på Pets får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 8
Förlag: , Story House Egmont


Vem läser tidningen?

Män: 50 %
Kvinnor: 50 %
Ålder: 7 - 13 år


500 tecken kvar

Mimmi,
sötaste djuren i världen.
Moalu11 ,
Jag har samlat på pets tidningar!
Sara,
Bästa tidningen i världen.
mala,
Jag älskar djur.
Linnea,
Jättebra tidning för djurälskare!
Sara,
Den här tidningen är bäst!
imra,
Jag tycker att den är en bra tidning för den som gillar djur.
Kim Garrido,
Jag tycker att det är en bra tidning för att den handlar om djur och jag älskar djur och det finns också fakta, ofta om vissa rätt så udda djur. Det har också med någon hund/kattras med fakta till. Ps. Jag älskar vanliga husdjur också!
Tilde,
Jag älskar verkligen den tidningen, Jag har prenumererat på den 2 år!! Den är bra för djurälskare!! Djuren i tidningen är även jätte söta!
hicham,
pets är bäst
Elsa,
pets är bäst ingen protest i love dogs!!
björn,
Har både hund och katt så Pets känns som ett givet val.
breez,
jag tycker att den tidning var bra:)