TOPModel

Denna tidning är på Svenska

4/5 (569 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
4. 26 juni
5. 14 augusti
6. 9 oktober

Produktbeskrivning

TOPModel – tidningen för alla kreativa! Tidningen bygger på den populära TOPModel-hemsidan innehåller massor av bra idéer och tips för styling, shopping och kreativitet. Creative Studio innehåller gör det själv-tips, tecknings- och stylingtips. Tidningen innehåller dessutom ett mode-reportage, en tecknad serie, häftiga tävlingar, XXL-affisch, målarsidor, och mycket, mycket mer från den TOPModel glamorösa världen...!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Story House Egmont


Vem läser tidningen?

Män: 0 %
Kvinnor: 100 %
Ålder: 7 - 14 år


500 tecken kvar

Moa,
Bra
Ida,
Vad den här tidningen förmedlar handlar inte om kreativitet utan om att anpassa sig till samhällets ideal om hur man som tjej ska se ut. Vad händer med små flickors självbild och syn på sig själva när de läser (och ska identifiera sig) med sånt här?! Tycker faktiskt Tidningskungen bör ta sitt ansvar och inte sälja sånt här.
Mary,
Tidningen är bra för att det finns väldigt ofta målarmallar, där kreativiteten väller ut. Det dåliga med tidningen är att den lite uppmanar barn att vara snygg och inte att man ska vara sig själv.
Mikaela,
Helt galet att små tjejer matas med det här. Sen frågar man sig varför tjejer bryr sig så mycket om sitt utseende istället för att utveckla intressen! Min systerdotter påverkas negativt av tidningen.
Desiré Eriksson,
Jag gillar den här tidningen. Den är ok.
maja,
jag tycker att den är rolig att läsa och att titta i
Tilde,
Jag tycker tidningen är roligt att titta i och bilderna är väldigt fina!