Prinsessor

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (1005 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
5. 9 augusti
6. 27 september
7. 8 november
8. 20 december

Produktbeskrivning

Har du ett barn som drömmer om att få vara en Disneyprinsessa? Eller känner du någon vars barn älskar prinsessor? Det här är prenumerationen för hen som inte kan få nog av prinsessor.

Häng med Disneys prinsessor in i deras sagolika värld och följ med på deras fantastiska äventyr tillsammans med såväl prinsar och magi. Ta del av berättelser om exempelvis Askungen och hennes vänner, Törnrosas händelserika vardag och Ariels spännande äventyr. Läs om dessa och många andra härliga karaktärer i tidningen Prinsessor.

Tidningen bjuder även in till roliga pyssel- och knåptips för sina läsare att sysselsätta sig med – självklart i andan av Disneyprinsessor. I samband med leveransen av tidningen levereras även en liten present till de unga prenumeranterna.

Ge bort en prenumeration på tidningen Prinsessor som gåva till någon du tycker om och bjud in dem till en värld full av skratt och glädje. Tidningen är på svenska och läses mest utav barn i 3 - 8 års ålder.

Alla Tidningskungen prenumerationer avslutas automatiskt efter antalet valda nummer. Varmt välkommen till en värld full av Disneyprinsessor!

Som prenumerant på Prinsessor får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 8
Förlag: , Story House Egmont
Räckvidd: 26500


Vem läser tidningen?

Män: 5 %
Kvinnor: 95 %
Ålder: 3 - 8 år


500 tecken kvar

Mimmie England,
Min dotter älskar denna tidning. Det är så roligt att läsa och göra pysslet i tidningen tillsammans!
Sandra,
Tycker det är sorgligt att se hur föräldrar tycker det är viktigare att prata om könsroller än att belysa det faktum att flickor i ung ålder får vara fina, får tycka om prinsessor. Många flickor är naturligt intresserade av sådant och ta inte det ifrån dem. Barn måste få vara barn och sluta politisera precis allt. Gillar ni inte, köp inte.
Harriet,
Jättefin tidning med fina bilder och lite pyssel. Både jag och mina barnbarns töser älskar den.
Linda,
Mina dotter älskar den och jag hatar den. Ingen tidning får mig att bli så totalförbannad som denna. I nästan varje berättelse går allt ut på att vara söt/ha söta klänningar och göra snälla saker för prinsen/fånga en prins. Först då börjar prinsessans liv. Kvinnor har inget egenvärde i tidningen.
Christina Svegbo,
Mitt barnbarn älskar den!
Prinsessan Mimi,
tycker om den
nenep,
Min dotter älskar den och sonen älskar Cars tidningen och det har dom valt själva. Själv hade jag älskat den som barn och jag har varken blivit utsende fixerad eller steriotyp
Sarah, mamma till 2 flickor och 1 pojke,
Vad skulle vara så dåligt med denna tidning? Vi skapar inte stereotypa könsroller genom att låta barnen läsa prinsesstidningar, vad är det för fjanteri?
Julian,
Grym blaska!
Janina,
Älskade den när jag var mindre :D
2011,
Usch...varför finns denna tidning ens på svenska?
Frida,
Riktigt söt för små flickor!
Nik,
Vidrig!
vanessa,
Awwww jag älskade den när jag var liten:)
Vendela,
Urusel tidning som bara befäster stereotyper, där det viktigaste för en flicka är att bry sig om sitt utseende och i slutänden gifta sig med prinsen. Blä!
Erika,
Bra