Hemmets Veckotidning

Denna tidning är på Svenska

4.5/5 (4715 röster)

Produktbeskrivning

Hemmets Veckotidning prenumeration

Bli prenumerant på Hemmets Veckotidning – Sveriges största veckotidning! Här får du en glad veckotidning, fylld till brädden med genomtänkta korsord, reportage, noveller och mycket mer.

Recept och inspiration

Hemmets Veckotidning bjuder dessutom på fantastiska och lättlagade recept. Perfekt för dig som behöver lite inspiration inför både vardagsmiddagar och festligare tillställningar. Som prenumerant på Hemmets Veckotidning får du även ta del av tips och råd kring allt som rör hemmet.

Korsord

Som prenumerant varje vecka Hemmets Veckotidnings mycket omtyckta och lagom kluriga korsord i en hel bilaga.

Känner du någon som verkligen skulle uppskatta en prenumeration på Hemmets veckotidning? Unna dig själv ett prenumeration eller ge bort en uppskattad present till någon du tycker om.

Bli prenumerant redan idag!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 49
Förlag: Aller Media,
Startår: 1929
Räckvidd: 186700


Vem läser tidningen?

Män: 20 %
Kvinnor: 80 %
Ålder: 40 - 80 år


500 tecken kvar

Celise ,
Denna tidning har varit favotittidningen i flera generationer och är fortfarande den bästa tidingen med de bästa kryssen i min familj.
Kerstin Skoog,
Jag har bara gott att säga om H V, bra blandning och bra korsord, men irriterar mig på att jag emellanåt ska betala för extra korsord som jag inte använder. Låt de som vill ha mer korsord, betala vid de tillfällen och vi andra till ordinarie pris.
Ewa,
Var har Lilla Fruntimret och Helge tagit vägen. Väldigt synd betyget blir därför lågt
Gunhild Olsson,
Bra tidning att läsa. Det är bra att det finns tips för hem o trädgård o klädvård. Mera fina noveller och ta in lite mer nya författare i Hemmets veckotidning. Tycker om att läsa noveller. Men i nr 39 fanns det en rysare med en revolver på bild. Ta inte med sådant i er fina tidning. Det räcker nog med våldet på riktigt. Mer mysiga noveller istället. Annars är Hemmets veckotidning en bra och bred läsvärd tidning. Matrecepten hopar jag över. Jag är inte duktig på matlagning.
Mats Helmersson,
Korsordsmakarna behöver lära sig hur man förkortar tusendel, tusen och miljon. Se bilagan till 24-25 nummer 7 till vänster. Uselt tycker jag.
Eva Svensson ,
Hemmets journal är den bästa tidningen i min värld. Mycket bra korsord, matrecept, inredningstips mm. Just nu får jag den i brevlådan varje tisdag annars har jag varje vecka köpt den i affären. Ni är bäst
Sonja Anzelius ,
Bra mat och bakrecept Korsord som man inte behöver vara expert utan kan klara en del, det taggar till att försöka sig på även de lite svårare
Rolf,
Var har älgen ”Helge” tagit vägen? Det sänker antalet läsare!
DORIS HOLM,
EN MYCKET BRA TIDNING MED MÅNGA OLIKA REPOTAGE OCH BRA KORSORD
Eva,
Mycket bra tidning. Mormor hade den, mor hade den och nu läser jag den. Särskilt ser jag framemot Staffans sidor varje vecka.
Gun Fjärrstrand,
Jag tycker mycket om HJ. Läste den som liten då min pappa alltid köpte med den hem på Torsdagar. Vill därför fortsätta med prenumerationen.
Maria,
Jättebra kryss och matlagning som hela familjen tycker är goda. Ett tips till många är att man kan använda recepten till veckans middagar så har ni färdiga mål som smakar supergott. Till fiket lika så. Näsa tidningen helt enkelt. Har också prenumererat sedan 2009 och har aldrig tröttnat.
Marie Haldemark,
Jättebra kryss av olika svårighetsgrader. Trevligt utformad kryssbilaga som lockar till köp!
Gunsan,
Vad har hänt med Hemmets. Jag tycker att tidningen har blivit sämre. Reportagen handlar mest om cancer och sjukdomar död, kriminalfall. även novellerna har blivit sämre, inga glada och trevliga reportage längre om någon som gjort något bra. Det började i höstas 2018. Vill läsa bättre och intressantare tidning. Hemmets har tappat stinget! Vill nu byta till en bättre och roligare tidning utan elände och rysarnoveller.
Seyhan,
Älskar tidningen fast jag "bara" är 33 år. Har läst den sen jag var 20. Blev beroende av korsorden :-)
Inga-Britt Fälth,
Bra tidning med många korsord men varför lägga in tävlingsfria tävlingar som t.ex. Sudoku och Ordjakten i det som kan skickas in? Lägg dessa utanför tävlingshäftet nu när portot är så dyrt. Saknar också mindre söta recept.
Annica Sundin,
Bra tidning har haft den länge MEN varför har ni tagit bort humorkrysset gillar lösa korsord.
Britten,
jätte bra tidning o mycke att läsa
ann-matgret johansson,
Denna braaaa tidning är min trygghet och kärlek när dagen synes grå och trist så bra är den hoppas att tidningen inte försvinner.
Eva-Lisa Jonsson,
Jag är tredje generationen i min familj som läser och prenumererar på Hemmets Veckotidning. Tidningen har alltid funnits i vår familj min mormor hade den, min mamma prenumererade efter mormor och jag efter min mamma. Tidningen har jag läst i 40 år och kommer att fortsätta läsa den, veckans höjdpunkt när tidningen kommer i brevlådan. Det är en läsvärd tidning och mycket bra korsord.
Ann-Christine Olsson,
Har köpt Hemmets Veckotidning ett bra tag nu. Men Novellerna har förändrats. Jag som tycker om att läsa om bra fina noveller. Men det har blivit för mycket av kriminal romaner och rysare. Reklamen tar också mer plats i tidningen. I sin helhet har också tidningen blivit sämre. Finns inte så mycket bra att läsa i den. Dags för en annan veckotidning!!
Maritha Myrén,
Hej och Tack för en underbar tidning har växt upp med denna tidning mamma läste den och sen jag :) Har börjat virka dukar igen av gamla mönster från er men har inte så mycket kvar efter all flytt m.m.skulle va så trevligt om ni kanske skulle börja med att ha med någon gång tror det blivit populärt igen min 20 åriga dotter var det som fick mig att börja igen för hon beställde lite dukar Med vänlig hälsning maritha
Margareta Andersson,
Tack för en bra tidning, som jag prenummererat på i snart 30 år. Den är full av fantastiskt goda recept MEN...som diabetiker saknar jag fler bakrecept UTAN socker. Hoppas att detta kan bli ett uppslag för er, jag är ju inte ensam diabetiker och alla mår ju bättre med mindre/utan socker.
Slobodanka Anicic,
Jag är trogen läsare från 1971 år. Jag kom till Sverige 1970 Med hjälp av tidningen har jag lärt mig skriva rätt
Sonja Nordgren,
Tack för en bra tidning!!
Ann Karlsson,
Gillar era inslag av receptförslag, dock borde det finnas mer av bakning för diabetiker, även vi vill ngn gång äta ngt litet onyttigt till fika. Ni borde också kunna ordna med mönster till olika klädesplagg, där man får beställa mönstret från tidningen, många andra veckotidningar har det så
Eva-Lisa Jonsson,
Favorit tidning