Grönköpings Veckoblad

Denna tidning är på Svenska

4/5 (287 röster)

Produktbeskrivning

Grönköpings Veckoblad har sedan 1902 fångat vad som händer i Sverige i sin avslöjande skrattspegel. Skribenter landet runt bidrar med prosa och vers, och skarpsynta läsare ser till att pressklippsspalten bjuder på pärlor från Veckobladets tidningskolleger. Såväl Posten som Svenska Akademien har hyllat Grönköpings Veckoblad; 2002 gav Posten ut två jubileumsfrimärken lagom till att Veckobladet firade sina första 100 år. Och 2004 fick Veckobladet ett specialpris på 50 000 kronor av Svenska Akademien.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 10
Förlag: Lind & Co Tidskrifter AB
Startår: 1902


Vem läser tidningen?

Män: 83 %
Kvinnor: 17 %


500 tecken kvar

Lena Boethius,
Efter ett långt uppehåll läste jag tidningen nu och fick många glada skratt. Den står sig! Heja Grönköping
Lena Feldin,
Prenumererar man på GV behövs ingen annan tidning. Tillfredsställer alla politiska smaker.
Karl-Otto,
Sveriges förnämsta och roligaste journalister ! Deras parodier på de vanliga vänstervridna kollegorna är lysande !
Amanda Braw,
Tack för att ni finns! Jag får min farfars färdiglästa nummer av grönköpings veckoblad. Det är en väldig rolig tidning som får mig att skratta mycket, mycket, mycket, super duper mycket! Ni är en skämttidning när den är som bäst! Ni är så pass roliga att när man läser grönköping så skrattar man så mycket som i flera minuter efter varje rolig grej! jag lånar ut min nr av grönköpings veckoblad till min morfar och han älskar dom han med! Tack än en gång för att ni finns
Eva Ullner,
Hej Grönköpings Veckoblad som i många år och flera omgångar glatt mig - den enda tidning som får mig att skratta riktigt hjärtligt..men nu är jag fattigpensionär 70+ och har inte råd med det minstaste utöver mat och... dator. Får lov att läsa er på biblioteket. TACK för att ni finns!
Ulf Hellgren,
Omkring 1952 läste vår lärare ett stycke ur GV för oss elever. Jag minns en mening där en viss yngling "springande lade benen på ryggen". När jag blev vuxen började jag prenumerera på GV och tidningen har förgyllt många stunder. Ulf H, 75 år
Bo Lindell,
Jag är en gammal prenumerant, som haft stor glädje av Eder tidning, men nu är det dags att säga upp min prenumeration (snart 90)
Mikael Lindström,
Har 111 nummer mellan 1976 och 1990. Vem bjuder högst?
Rüya Storm-Alm,
Hej Förra året kunde vi skriva ut en blad för att skriva god jul och gått nytt år för den som skulle få julklappen. Hur gör jag nu?
Ann-Britt Hedman,
Bästa tidningen
Ingmar Pålsson,
Nytt format på veckobladet, eller något som gick snett? Kul när det händer nyheter. Hälsningar