Hemmets Journal

Denna tidning är på Svenska

4/5 (4834 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
30. 16 juli
31. 23 juli
32. 30 juli
33. 6 augusti
34. 13 augusti
35. 20 augusti
36. 27 augusti
37. 3 september
38. 10 september
39. 17 september
40. 24 september
41. 1 oktober
42. 8 oktober
43. 15 oktober
44. 22 oktober
45. 22 oktober
46. 5 november
47. 12 november
48. 19 november
49. 26 november
50. 3 december
51. 10 december
52. 17 december
1. 17 december

Produktbeskrivning

Hemmets Journal Prenumeration & Lösnummer

Hemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som vill ha underhållande läsning i alla tänkbara områden. Köp en prenumeration eller ett lösnummer till dig själv eller ge bort en i present. Här hittar du svårslagna priser.

Med en prenumeration får du varje vecka ett nummer av Hemmets Journal fullproppat med reportage om spännande människor – både kända och okända – och gripande, engagerande läsning som berör. Du kan läsa spännande artiklar om hälsa och medicinska nyheter.

Korsord

Dessutom har Hemmets Journal Sveriges bästa korsord. Varje vecka får du minst 16 sidor där de allra skickligaste konstruktörerna bjuder på en härlig blandning – från lätta korsord till riktigt svåra. Du kommer ha korsord att lösa ända fram till nästa veckas nummer.

Recept

I matbilagan VÅR BÄSTA MAT får du också massor av tips på recept och idéer för köket. Här spänner innehållet från gamla klassiker till modern matlagning. Som i hela tidningen Hemmets Journal finns något för alla. Du kan också läsa om mode, skönhet, inredning, trädgård och mycket mer. Börja prenumerera på Hemmets Journal redan idag!

Som prenumerant på Hemmets Journal får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Hemmets Journal Erbjudande hos Tidningskungen

Hos oss kan du ta del av flera olika erbjudanden för Hemmets Journal. Vi har allt från helårsprenumerationer till lösnummer.

Beställ Hemmets Journal redan idag så missar du inte det senaste numret!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 52
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 1921
Chefredaktör: Joakim Norling
Räckvidd: 186600


Vem läser tidningen?

Män: 23 %
Kvinnor: 77 %
Ålder: 50 - 80 år


500 tecken kvar

Amanda Ek,
Den bästa tidningen och jag är super nöjd varje gång! Så till er alla andra där ute passa på ta dom fina rabatterna, När Hemmets journal ringer hem till en.
Birgitta Jansson,
Hemmets Journal håller stilen. Alltid trevlig.
Inger Heden Oscarsson,
Bra tidning. Gillar korsorden och naturreportsge.
Mehmed,
Mycket bra tidning!
Annika Larsson,
Tidningen är bra men tyvärr har jag ett flertal gånger haft problem med att få mina tidningar, och uppehåll mitt i prenumerationen utan att någon på redaktionen vet varför. Nyhetsbrev fungerar inte heller mer än ett litet tag samma sak ingen vet varför när man frågar. Synd på bra tidning
Hannelore Andreasson,
Blev extra glad när det var korsstygnsbroderier med i senaste numret borde vara oftare i alla tidningarna åtminstone 1 gång i månaden då skulle jag beställa flera tidningar
Anette,
Dubbelnummer=endast vinst för tidningsutgivaren! Ser hellre 52 enkelnummer året runt!
Birgitta andersson,
Kan inte fylla i korsord när det står att kommun är lika med stad endast ett fåtal sådana har varit städer
C G,
Jag 89 år och min fru 85 år prenumererar på Hemmets Journal sedan många år tillbaka. Vi tycker, att tidningen innehåller intressanta och ibland lärorika artiklar om olika saker - inte minst om välbefinnandet och hälsan. Tack för en bra tidning!
Bonnie,
Helt klart en favorit bland mina 12-17 åringar i hemmet. Alla vill lösa den hela tiden och när den tar slut så väntar dom på en ny i hopp om att dagarna ska gå fortare. Jag är 45 år.
Agneta P,
Har läst HJ i 50 år och tycker mycket om variationen i tidningen. Känns som en kär vän. Besviken idag 2/1 när man inte delade ut tidningen. Brukar annars få den på tisdagen, så trodde så säkert att den kom idag, onsdag!
Åsa Lq,
Kan identifiera mig med signaturen Rebecka nedan. Började läsa HJ hos min momor som tonåring och har sedan dess helt enkelt inte kunnat vara utan den. Har nu nått angiven målgrupps ålderspann...
viola Landewall,
Bästa veckotidningen någonsin!
birgit lindstrand,
mycket bra tidning
Birgitta Mannela,
En mycket bra tidning. Mångsidig och intressant.
Birgitta Holmberg,
5 Stjärnor för en mycket bra tidning. Prenumerera till och från när jag inte är ute och reser. Mycket att läsa och bra korsord och matrecept. En toppen-tidning.
Marianne Olsson,
Ett par dubbelnummer? För mig är ett par lika med två. Nog ges det ut mer än två dubbelnummer? För övrigt tycker jag om Hemmets Journal och ser med förväntan fram emot varje tisdagsmorgon som tidningen finns utanför dörren.
Ella,
Har prenumererat i många år den innehåller allt.
Bo Stendahl,
Bättre blandad veckotidning får man leta länge efter. Bra artiklar, bra korsord, bra blandade sudoku samt andra småtävlingar, bra roliga skämt o inlägg från andra läsare, bra vitsar, helt enkelt en skön tidning att koppla av med.
JAne Karlsson,
Har prenumererat till och från. Återkommer när jag hittar ett pris för min plånbok, inte lätt att vara Pensionär när man vill ha något att läsa.
Natalie,
Jag är 29 år (ung) och älskar denna tidning. Tycker att den innehåller bra läsning till alla åldrar och bra recept. En liten hint till er som är lite yngre, testa!
Viola Landewall,
Jag har nu denna omgång haft Hemmets Journal i några år och jag ångrar inte en minut av att ha haft tidningen denna tid och jag vill ha den i fortsättningen också. Jag rekommenderar den också till alla mina vänner.
GUN j ,
Dålig
Jane Karlsson,
Mycket bra tidning.
Carina Karlsson,
Mycket bra tidning med många intressanta repotage. Många spännande recept. Bra korsord. Ja den har allt.
Anna Åsblom,
Många bra recept och olika tips att lära sig av. Enda tidningen jag gillar och läser.
Viola Landewall,
Fem stjärnor är alldeles för lite. Det skulle vara minst 10.
Lilian Andersson,
Lars Bertil Owe är fantastisk med sina kryss. Mycket bra för hjärncellerna på en "passionär".
kristina Fogd,
Trevlig tidning har läst den i 25år.
Lisbeth Nilsson ,
Bra korsord och bra recept?
Ruth Ingrid,
Trevlig tidning, jättebra korsord.
Janet Henriksson,
Mycket trevlig tidning. Bra korsord.
Ewy,
Lite julafton varje tisdagsmorron när tidningen kommer o jag sätter mej med en kopp kaffe o kollar igenom tidningen, har läst den i massor av år, fick den av mor förr o nu har jag den o sen ger jag dottern den :)
Eva Stråhlén ,
Bra tidning tycker jag.
majny alfredsson,
så bra att jag varit prenumerant sedan 1977, (tror jag) och jag tänker inte sluta än
Rebecka,
Jag är 19 år och har läst hemmets journal sedan jag var 11 år ungefär. Hittade då tidningen hemma hos min mormor och har varit fast ända sedan dess. Favoriterna är maten, korsorden och skämtsidan. Älskar denna tidningen trots det står "Ålder: 50 - 80 år".
Eva Wennerberg-J,
Jag har haft Hemmets Journal sedan 1980 ungefär och jag älskar den tidningen. Och speciellt Litterära krysset Eller det som Kjell Samuelsson gör. Är lika arg på honom varje gång som jag inte lyckats lösa det. MVH Eva WJ
Gun Karlsson,
Framför allt gillar jag de blandade korsorden, och får inspiration till nya maträtter
Jan Persson,
min fru har läst hemmetsjournal i många år men det är jag som får vara med i tävlingarna det är jätteroligt men tyvärr kommer aldrig mitt namn upp !
Maja,
Min favorittidning. Otroligt bra korsord som tränar huvudet.