Svenska Öden & Äventyr

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (788 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
9. 21 augusti
10. 25 september
11. 30 oktober
12. 27 november

Produktbeskrivning

Svenska Öden & Äventyr är en tidning, fylld av gripande och inspirerande människoöden från förr! Det här är tidningen för dig som är intresserad av spännande berättelser, livsöden, släktforskning och historiska händelser. I varje nummer får du massor av engagerande läsning och kunskap tillsammans med inspiration och praktiska tips om hur du hittar din egen släkts historia. Du får ta del av en hel värld av minnen, bilder och spännande berättelser från förr!

Som prenumerant på Svenska Öden & Äventyr får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 13
Ca antal sidor/utgåva: 84
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 2014
Chefredaktör: Johan G. Rystad


Vem läser tidningen?

Män: 40 %
Kvinnor: 60 %
Ålder: 45 - 75 år


500 tecken kvar

Celine G,
Min favorittidning! Bara + från mig.
Eva Rosendahl,
Härlig variation och väldigt givande! Prisvärd!
Ralf,
Perfekt gåva till min pappa, han blev superglad!
Inger,
Ljuvlig läsning. Tack
Erik,
Krig om denna skatt på hemmet
Matilda,
Underbar tidning. Önskar fler utgåvor!
Åsa Rydhage ,
Jag har läst tidn. I flera år. Men jag fick aldrig någon gåva. Tex. En bok. Som man får om man tar en prenumeration idag. Mvh Åsa
Evelin,
Trevliga reportage, härliga bilder, fint utseende och väldig bra. Tack
PENSIONÄR,
SVERIGES BÄSTA TIDNING FÖR OSS PENSIONÄRER
Allan,
Så mycket glädje denna tidningen ger mig. Tack
Edit Lundholm,
Givande tidning med en oerhörd bildskatt.
Linus,
Trevlig läsning
Dortmund,
En perfekt tidning att lära sig om kultur/tradition/nostalgi/sverige /av en inflyttad tyska
Judit,
Mycket unikt material i detta magasin. Jag är positivt överraskad efter att jag testat en provprenumeration på tre nr, jag kommer bli helårsprenumerant. Tack för att ni gör denna tidning.
Lasse,
Jag blir så nostalgisk av varje nummer! Underbar läsning, tack!
Uffe,
Unik tidning som får en att drömma tillbaka till sin barndom!
Urban,
Sveriges bästa tidning!
Louise,
En kul och intressant tidning med mycket nostalgi, men den skulle behöva en korrekturläsare! Tyvärr är det så många korrektur- och språkfel att det stör läsningen, man förväntar sig mer av en månadstidning.
Julius,
Utan tvekan sveriges bästa tidning! Kombinationen av härlig nostalgi med spännande artiklar gör att jag ger den 5/5. Kan ni inte öka till 24 nr/år?
Olle Palenius, Växjö,
Tidningen är förbluffande rik på intressant och läsvärt material från vitt skilda områden. Artiklarna är välskrivna och lättlästa, men i nummer 10 för 2018 fanns nederst till vänster på sidan 69 ett även tidigare noterat språkfel, en kontamination, alltså sammanblandning av två olika uttryck. Där står, att hemtagning av gran tillhör en av julens ritualer. Det skulle ju ha stått antingen att hemtagningen tillhör julens viktiga ritualer eller att hemtagningen är en av julens viktiga ritualer.
Eva jönsson,
Toppen tidning.
bertil Lindström,
Tidningen Svenska Öden är en stor läsupplevelse. För oss äldre är det många minnen som kommer upp och kanske kommer det en tår ibland. Men var det bättre förr? Nej, men det var annorlunda. Men det är vi också.
gunilla linderholm,
En mycket intressant tidning att läsa.
Laila Olsen,
Den bästa tidningen, jag har läst på länge. Läser hela tidningen och delar den sedan vidare. Spännande och intressanta upplägg från för och nu.
Annette Hofmeijer,
Den bästa tidningen som ger allt! Spänning och förklaringar av de största händelser i historien. Jag lusläser och sparar ifall jag missat något.
Kerstin Ericsson,
Mycket bra
Bertil Lindström,
En mycket bra tidning som speglar Sveriges historia både förr och nu.
Inger Eriksson,
En otroligt bra och trevlig tidning, lusläser den från pärm till pärm.
Tidningskungen.se,
Hej Johanna! Dessvärre kan du inte köpa lösnummer hos oss på Tidningskungen. Om du kontaktar förlaget Egmont är det möjligt att de kan hjälpa dig med detta. Ha en fortsatt fin dag! /Sandra i kundtjänst
Johanna Katarina Ajax,
Jag har missat Nr: 6 Kan jag köpa 1 tidning?
Tidningskungen.se,
Hej, Det erbjudande vi har uppe just nu på 6 st nummer avser en helårsprenumeration. Tidningen ges ut med 6 utgåvor/år. Vi har dessvärre inte fler nummer att erbjuda genom oss. Mvh Therese /kundtjänst
Brigitte Christensen,
Hej! Skulle vilja ge bort en prenumeration på tidningen som är längre än 6 nummer - har ni nåt bra erbjudande, till Jul?!!!!
Tidningskungen.se,
Hej Bengt, Vi på Tidningskungen är inget förlag eller enskild tidning. För att få svar på din fråga, vänligen kontakta tidningens kundtjänst. Nedan finner ni deras kontaktuppgifter: Svenska Öden & Äventyr Egmont Publishing AB 08-40027727 pren.od@egmont.se Ha en fin dag! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Bengt G. Sörlin,
Tar ni emot insända berättelser för publicering?
Lars Ahlström,
En app för Svenska öden och äventyr skulle vara tillgänglig 15 okt. Kan ej finna.
Ann Stjernlöf,
En mycket trevlig tidning