Populär Arkeologi

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (129 röster)

Produktbeskrivning

Har du ett stort intresse för vetenskap och arkeologi? Då har du hamnat rätt!

Med en prenumeration på tidningen Populär Arkeologi håller du dig alltid uppdaterad med den senaste forskningen och du får följa med och besöka de senaste utgrävningsområdena.

Lär dig mer om människans ursprung och vår tidiga historia. Från dess att de första människoaporna började gå på två ben till den första civilisationen. Innehållet i tidningen tar dig både ner i djupa vatten och högst upp i världens bergskedjor, allt för att du ska kunna fördjupa dig i historien om vår värld och få veta mer om jordens allra första befolkning.

Du får spännande reportage om hur världens första människor bosatte sig runt om kring i världen och vilka vackra fynd vi kunnat finna från vikingatiden! Tillsammans med duktiga forskare och med hjälp av proffsiga skribenter får du en bild av både fornfynden och förhistoriens människa bakom dem.

Unna dig själv en prenumeration och följ med bakåt i tiden. Förlaget Vetenskapsmedia i Sverige AB har verkligen satsat på en tidning för alla de som är intresserade av arkeologi och historia. Tidningen delas ut med 6 efterlängtade utgåvor varje år!

Beställ en prenumeration idag och få fullmatade utgåvor av tidningen direkt hem i brevlådan!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Vetenskapsmedia i Sverige AB
Startår: 1983
Chefredaktör: Cecilia Christner Riad


Vem läser tidningen?

Män: 48 %
Kvinnor: 52 %
Ålder: 40 - 75 år


500 tecken kvar

Leif,
Bra repotage med sakliga artiklar
Ann Svinhufvud,
En suverän tidning för den arkeologi- och historieintresserade, men för 2108 är nu prenumerationspriset så gott som fördubblat. För min del ingen mer prenumeration. Jag kan gråta men nu blir det biblioteket i stället.
Marie,
Första tidningen jag någonsin läst varenda artikel! Och har lust att läsa den igen. Ska självklart prenumerera. Bästa, mest spännande läsningen! TACK!
Britt Reuterwall Hörnstedt,
En verkligt suveränt bra och välgjord tidning
Kundtjänst,
Hej Bengt, För adressändring ber vi dig att ta kontakt med förlaget som kan hjälpa dig med detta. Deras uppgifter finner du nedan: Populär Arkeologi 0498-228000 red@popark.se
Bengt Nilsson,
Ändrat adress, 1juli 2012 Bengt Nilsson Snapphanevägen 3 283 45 Osby
23A1EB08-B354-43AF-8B24-310AAF3A1665