Vetenskap & HistoriaVetenskapsvärlden är ett stort område som berikas av många människor. Brinner du för vetenskapliga analyser, historia, forskning och reportage så är en prenumeration på en vetenskaplig eller historisk tidskrift någonting för dig. Här får du regelbundna uppdatering om vad som sker i forskningsvärlden och även vad som skett under forskningens historia.

Inom den vetenskapliga forskningen tillkommer även relaterade områden som medicinsk forskning, du får även information och uppdatering kring dessa under din prenumeration på en våra veteskapliga eller historiska tidskrifter. För att vidga dina perspektiv och få en bättre bild av forsknings- och historiaområdena är en prenumeration på våra vetenskapliga och historiska tidskrifter ett bra alternativ.
Läs mer...

visar 85 produkter

Är du nyfiken?Till dig som är nyfiken på allvar erbjuder vi populärvetenskapliga och historiska tidskrifter som är intresseväckande om allt från rymden till djurens beteende till den mänskliga hjärnan, från livets uppkomst, människans psykologi, människokulturer och frågor om rätt och fel. De skriver i princip om allt som du har funderingar över och vi garanterar dig att du hittar intressant information som lockar dig när du bläddrar igenom tidningen. Tidskrifterna har oerhört bra kontakt med forskarvärlden vilket leder till att du som läsare kan lita på den information som står i tidningarna.