Key History Conflict S (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key History Conflict S tidning

Key History of Conflict Series (UK) är tidskriften för dig som är intresserad av konflikters historia och deras inverkan på världen. Dess innehåll är djupgående och tankeväckande, och ger läsaren en detaljerad förståelse av historiska strider och deras långsiktiga effekter på nutiden. Du får även tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av de mest framstående historikerna och konfliktanalytikerna.

Tidningens innehåll

Varje nummer är fyllt med ingående analyser och gripande berättelser från krigens och stridernas mest avgörande stunder, strategiska och analytiska översikter för att förstå konflikternas komplexitet, inspirerande och informativa artiklar om betydelsefulla slag, ledare och taktiker, exklusiva intervjuer och essäer från ledande experter på konflikthistoria, samt recensioner och kritiska bedömningar av de senaste och mest inflytelserika arbetena, publikationerna och evenemangen i konflikternas historia.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill fördjupa sig i konflikternas historiska betydelse och utforska en värld av strategi och mänsklig påverkan, är Key History of Conflict Series (UK) tidskriften att prenumerera på. Beställ din prenumeration idag eller ge bort den som en uppskattad gåva till en historieintresserad vän!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar