Släkthistoria

Denna tidning är på Svenska

3/5 (976 röster)

Produktbeskrivning

I tidningen Släkthistoria så hittar du berättelser om hur det var att leva i Sverige förr i tiden och inspirerande intervjuer med släktforskare- och vad som har hittat. Oavsett om du själv är intresserad av att hitta dina rötter eller om du bara är intresserad av att lära dig mer om svensk historia så kommer tidningen Släkthistoria att vara något för dig!

För dig som släktforskar så finns det gott om tips- och råd varje nummer ifrån Släkthistorias experter. Du kommer i varje tidning att hitta svar på läsarfrågor som kan vägleda dig i ditt eget sökande. Tidningen Släkthistoria gavs ut för första gången i 2013 och har sedan dess kommit ut med 12 utgåvor per år.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Allt om Historia AB (2416)
Startår: 2013
Chefredaktör: Magnus Bergsten


Vem läser tidningen?

Män: 43 %
Kvinnor: 57 %
Ålder: 50 - 80 år


500 tecken kvar

wanja,
Bra och lärorik tidning för oss släktforskare.
britt-kristina,
Den var svår att läsa och förstå.
Anitha Östlund Meijer,
Superintressant tidning med väl genomarbetade artiklar. Denna tidning läser jag från pärm till pärm.
Roger,
Jättebra tidning. Alltid intressanta artiklar, och mycket man har nytta av som släktforskare.
Ingeborg,
Känns exklusiv, välarbetad och har alltid spännande reportage!
Göran,
Bra tidning som rekommenderas till alla släktforskare
Bernt Ekfeldt,
Ovanligt bra och inspirerande. Söker efter tidigare nummer från nr. 3 2015 och tidigare. Har alla därefter. Sökt hos förlaget men inget napp.
Bernt Ekfeldt,
Fantastisk tidning på alla sätt. Oehört genomarbetad och kompetenta artiklar. Har prenumerat på tidningen sedan våren 2015 och tänker så göra ännu många år. Saknar dock de utgivna tidningarna från nr. 3 2015 och tidigare. En hel del ringande till de aktuella förlagen har inte gett något resultat. Vill gärna komma över ett ex av varje för ett rimligt pris. Tips?
Emma Ronell,
jag vill veta mer om min släkt
Kerstin Andersson,
En mycket intressant och lärorik tidning. Den har trevliga artiklar som även icke släktforskare får ut mycket av. Fin layout som känns genomtänkt ut. En mycket läsvärd tidning för alla. I år skall jag ge min bror Släkthistoria i julklapp.
Hilda Bergström,
Riktigt rolig och välgjord tidning! Jag har släktforskat många år men hittar ändå nya infallsvinklar att testa efter varje nummer. So far en riktigt värd tidning. :)
Solveig Persson,
Intressant tidning.
Bengt Granath,
Låter intressant med en tidning om släktforskning Bra ide
Tidningskungen.se,
Hej Kerstin, Vi på Tidningskungen Flex förmedlar beställningar av prenumerationer för många olika tidningar och förlag. Förlagen har i sin tur hand om utskick av tidningar, fakturor och eventuella premier. Vi hanterar inga tidnings/fakturautskick, så därför kan vi inte se eller styra över när det första numret kommer. Vänligen kontakta förlaget så kan de svara på vilket det första numret blir. Har du redan fått en faktura så brukar det stå på den vilket som är det första numret på er nya prenumeration. Kontaktuppgifter till förlaget som ger ut tidningen finner du nedan: Släkthistoria LRF Media AB 08-588 366 00 pren@lrfmedia.lrf.se Ha en fin dag! Vänligen, Tidningskungen Kundtjänst
Kerstin Hultgren,
Har gett denna tidning som julklapp, vilket blev uppskattat, dock har någon tidning inte kommit! När väntas den?
Ingrid Frosth Hagström,
Roligt, den vill jag prenumerera på!
Solveig Mark Anderberg,
Mycket bra ide
Solveig Mossing,
Ovanligt bra idé att göra en tidning om släktforskning!