Teknikhistoria

Denna tidning är på Svenska

3/5 (746 röster)

Produktbeskrivning

Teknikhistoria är ett magasin teknik och historia från redaktionen bakom Ny Teknik. Ett magasin som helhjärtat ägnar sig åt historierna bakom världens största teknikgenombrott. Teknikhistoria lyfter även fram uppfinnarna som gjorde det omöjliga möjligt. I varje nummer finns det självklart häftiga fordon från förr och en rad kluriga problem och kunskapstester.

Teknikhistoria är ett underhållande och allmänbildande magasin för dig som fascineras av teknik och historia.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 6
Förlag: Ny Teknik News AB
Startår: 2010
Chefredaktör: Per Danielson
Räckvidd: 12400


Vem läser tidningen?

Män: 83 %
Kvinnor: 17 %
Ålder: 35 - 80 år


500 tecken kvar

Greger A,
Bra om svensk teknikhistoria
Werner,
Väldigt intressant tidning, bra mix av ämnen.
Susanne,
Familjens favorit! Särskilt sönernas. Vi lär oss nytt i varje nummer!
Marianne,
Teknikhistoria är en stor favorit! Scopet är brett, men artiklarna går ändå in på djupet och ger mycket information om både välkända och okända delar av vår historia. Till exempel artikeln om uppringningsknappen på mobiltelefoner och utvecklingen av dataspelet Stugan. Superrolig läsning!
Thomas Davidson,
Har prenummererat sedan starten för 10 år sedan och haft mycket glädje av alla nummer, men senaste året har innehållet varit betydligt sämre. Nu blir det tyvärr ingen mer TeknikHistoria för mig.
Ulla Maria,
Det behövs ingen tysk uppfinning för att ordna gödning. Det är bara att använda urin. Urin bildar ammoniak efter några timmar i rumstemperatur. Romarna tvättade i jäst urin. Med 7 miljarder människor på planeten så finns all kväve, fosfor, och kalium som är nödvändig för jordbruk om man tar till vara människornas urin.
Kerstin,
Jag har provat lite alla möjliga tidskrifter då jag vill ha någon prenumeration på något intressant att se fram emot som ligger på min dörrmatta vid hemkomst från jobbet. Denna tidning vinner allt mitt intresse. Mycket intressant och välskriven. Konstigt faktiskt att inte fler tjejer läser den!
Ingemar Björck,
Bilden på sid.5 Teknikhistoria nr1 2013 är en slipapp.för för rakblad.
Tidningskungen.se,
Hej Yvonne, Det är inte vi på Tidningskungen som sänder dig tidningen utan det är förlaget som gör detta utskick. Om du inte önskar tidningen kan du alltid kontakta de och stoppa utskicket. Kontaktuppgifter till förlaget finner du nedan: Teknikhistoria Talentum Media AB 0770-457135
Yvonne Tannbeerg,
Fick er trevliga tidning idag utan att jag beställt den. Visste inte ens att den fanns. Jag skall snart fylla 87 år så Ni säkert förstår att det inte är en tidning för mig. Sänd mig inga i fortsättningen för jag kommer ju inte att sända någon betalning
Inge Svensson,
Väldigt trevlig tidning
Monica Cambiazo Lundström,
Mycket intressant tidning!
Roland Jönsson,
En välskriven, intressant och saklig tidning inom ett område som i vår teknikfyllda värld fyller en stor funktion! Rekommenderas varmt!
Vladimir Kangas,
När man skapar en volym av vätska inuti en speciellt utformad pulsad högspänning elektrisk urladdning i området för det senare utveckla ultrahögt tryck, vilket kan användas i stor utsträckning för praktiska ändamål. Electrohydraulisk effekt från den första dagen av dess upptäckt har varit och förbl
Patrik,
Provade 3 nummer prenumeration. Har fått två, men de var tråkiga tycke jag.
Mega,
Årets bästa tidning. Otroligt intressant och riktigt utmanande kunskapstester.
Lina,
Verkar jättespännande, ger bort tidningsprenummeration till min morfar, men vet någon vart man kan köpa lösnummer? för att ha ett paket lixom??
Teknikkillen,
Intressant läsning för oss som gillar teknik och historia. Bra blandning mellan längre dokument och kortare artiklar.
Micke,
Helt underbart magasin. Cool artikel om snyggaste flygplanen genom tiderna och intressanta dokument som skildrar vad som verkligen hände - ett måste för den som tycker om teknik.