G Geschichte Porträt (DE)

Denna tidning är på Tyska

4.5/5 (3 röster)

Produktbeskrivning

G Geschichte Porträt tidning

G Geschichte Porträt (DE) är tidningen för dig som är fascinerad av historiska personligheter, platser och händelser som har format vår värld. Dess innehåll är djupgående, bildande och engagerande för läsaren som vill utforska historiens rika landskap, från antika civilisationer till moderna tidsåldrar i varje utgåva. Du får även exklusiva perspektiv och analyser från framstående historiker, nya upptäckter och mycket mer!

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i detaljerade artiklar och levande bilder från historiens mest betydelsefulla ögonblick, genomtänkta och insiktsfulla lösningar för att förstå historiens komplexitet, inspirerande och informativa artiklar om historiska epoker, deras inflytande och arv, exklusiva intervjuer och essäer från kända historieprofiler, experter och akademiker, samt recensioner och kritiska betraktelser av de senaste och mest betydelsefulla historiska verk, publikationer och evenemang.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om historiska upptäckter och vill fördjupa dig i en värld av kunskap och förståelse för det förflutna, då är G Geschichte Porträt (DE) tidningen för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present, tillgänglig både som lösnummer och prenumeration.

Land: Tyskland
Språk: Tyska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar