Key Military Hist Ser (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key Military Hist Ser tidning

Key Military History Series (UK) är tidskriften för dig som är fascinerad av militärhistoria och dess betydelsefulla roll i världens utveckling. Dess innehåll är djupgående och tankeväckande, och ger läsaren en detaljerad inblick i militära konflikter och deras påverkan på nutiden. Du får även tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av de mest framstående militärhistorikerna och forskarna.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i detaljerade analyser och levande berättelser från militärhistoriens mest avgörande händelser, strategiska och analytiska lösningar för att förstå militärhistoriens komplexitet, inspirerande och informativa artiklar om betydelsefulla slag, kampanjer och strategier, exklusiva intervjuer och essäer från framstående militärhistoriker, samt recensioner och kritiska betraktelser av de senaste och mest betydelsefulla militärhistoriska verk, publikationer och evenemang.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om militärhistoriens gång och vill fördjupa dig i en värld av kunskap och strategiskt tänkande, då är Key Military History Series (UK) tidskriften för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present till en militärhistorieintresserad vän!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar