Field /the (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Field /The tidning

Field /the (UK) är tidningen för dig som är intresserad av landsbygd, jakt, fiske, hundar och vapen. Deras innehåll är informativt, inspirerande och traditionellt för deras läsare, som vill lära sig mer om hur man kan njuta av, bevara och förbättra landsbygdens liv och natur. Du får också tips och råd från experter, leverantörer och användare, nya idéer och utvecklingar inom landsbygdsindustrin, samt tester och recensioner av de bästa produkterna, appararna och tjänsterna.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av imponerande reportage och fantastiska bilder från de mest spännande och vackra landsbygdsdestinationerna, praktiska och effektiva övningar för att jaga, fiska, träna och sköta hundar och vapen, dekorativa och funktionella tips för att göra ditt hem mer lantligt, inspirerande och underhållande artiklar om landsbygd, jakt, fiske, hundar och vapen historia, filosofi och framtid1, exklusiva intervjuer och essäer från kända landsbygdsälskare, experter, samt tester av de senaste, bästa produkterna och evenemangen inom landsbygdsvärlden i Storbritannien och världen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i den landsbygdsintresserade världen och vill fördjupa dig i den informativa och traditionella världen, då är Field /the (UK) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjud som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar