Fritid och äventyrÄr du en person som älskar att uppleva äventyr på din fritid? Då kommer du garanterat att bli lockad av våra prenumerationer på magasin som berör ämnet fritid och äventyr. Våra utvalda tidningar för äventyr och fritid vänder sig till både män och kvinnor. Hos oss hittar du någon tidning för alla bl.a. för er som kanske gillar fiske, bilar, road bike eller jakt.
Läs mer...

visar 37 produkter

FritidAlla har vi olika fritidsintressen men vi har tidningar som innehåller det mesta inom området fritid. Bland våra flertal tidningar finns tidskrifter som innehåller scrapbooking, vapen, dockhus, modellflygplan och mycket annat som lockar både män och kvinnor. Som du kanske förstår spelar det ingen roll om du har fritidsintressen som kräver att du är utomhus eller om du hellre sitter inomhus och utövar din hobby. Våra tidningar täcker de flesta fritidsintressen.

ÄventyrDu som söker lite äventyr kan garanterat bli inspirerad av våra tidningar. Oavsett om du söker fartfyllda äventyr så som skidåkning, surfing, mountainbike, eller hellre njuter av lugnet och harmonin som infinner sig vid fiske, jakt eller vandring så kommer du att hitta en tidning för dig. Titta under kategorin ”Fritid och äventyr” på Tidningskungen för att inspireras av bilder, reportage och artiklar. Genom att prenumerera på den tidning som faller dig i smaken kan du njuta av din läsning om just det du gillar. Sök ditt äventyr hos oss.