Diana Moden (DE)

Denna tidning är på Tyska

3.5/5 (38 röster)

Produktbeskrivning

Diana Moden tidning

Diana Moden (DE) är tidningen för dig som älskar mode, hälsa och livsstil. Deras innehåll är praktiskt, inspirerande och trendigt för deras läsare, som vill lära sig mer om hur man kan klä sig, träna och njuta av livet med hälsosamma och hållbara metoder. Du får också tips och råd från experter, idrottare och influencers, nya idéer och utmaningar för att förbättra din fysiska och mentala hälsa, samt tester och recensioner av de bästa produkterna, appararna och tjänsterna.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av imponerande reportage och fantastiska bilder från de mest spännande och vackra hälsomarknaderna, roliga och effektiva övningar för olika muskelgrupper, dekorativa och funktionella tips för att göra ditt hem mer mysigt och personligt, inspirerande och underhållande artiklar om mode, hälsa, livsstil historia, filosofi och framtid, exklusiva intervjuer och essäer från kända mode-älskare, experter och ikoner, samt tester och recensioner av de senaste och bästa produkterna, erbjudandena och evenemangen.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i den modeintresserade, hälsomedvetna och livsstilsmedvetna världen och vill fördjupa dig i den praktiska och trendiga världen, då är Diana Moden (DE) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Tyskland
Språk: Tyska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar

Khadidja Taher,
C'est tres jolie