Elle

Denna tidning är på Svenska

4/5 (1485 röster)

Produktbeskrivning

Elle prenumeration & lösnummer

Beställ tidningen Elle och få de senaste inom mode, skönhet, resor och de senaste trenderna från Sverige och hela världen.

Med en prenumeration på Elle så är det enkelt att hålla sig uppdaterad inom det senaste modet och trenderna. Du får även mängder av tips, guider och inspiration för att själv hitta den rätta looken. I varje nummer kan du även läsa exklusiva intervjuer med de största namnen från modevärlden och de hetaste stjärnorna just nu. Dessutom kan du även ta del av det poppulära Elle horoskop där du kan läsa mer om ditt stjärntecken.
Nu kan du även beställa Elle som lösnummer!

Om Tidningen Elle

Elle är världens största modemagasin och utkommer med 12 nummer per år på Svenska. Börja prenumerera på tidningen Elle och du kommer kunna läsa om allt det senaste modet från världens alla hörn. Allt detta av de bästa skribenterna, fotograferna och stylisterna som ger dig reportage och bilder i världsklass.

Här på Tidningskungen kan vi erbjuda flera olika prenumerationer mven även Elle som lösnummer. Börja prenumerera på din Elle tidning redan idag!

Vill du läsa fler av Elles populära tidningar?
ELLE Decoration
ELLE Mat & Vin

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Aller Media
Startår: 1988
Chefredaktör: Cia Jansson
Räckvidd: 69500


Vem läser tidningen?

Män: 9 %
Kvinnor: 91 %
Ålder: 20 - 50 år


500 tecken kvar

Sanna,
Mest reklam, inte värt pengarna.
Emma,
Dyr, men värd pengarna! Den är ganska tjock, så man får mycket att se fram till. Full med reklam, men de härliga artiklarna och fina bilderna väger upp allt dåligt.
tina,
Alltid lika inspirerande, jag är tretton år och det är redan min favorittidning :)
Ida,
Älskar verkligen denna tidning! Perfekt att ha med sig när man åker till jobbet i exempel tåg eller annat
Zoran,
Älskar att läsa Elle. Tillsammans med en skål godis, chiclit i bästa kvalite. parismodevärld är som ett ord av tidningens alla fina... färger! Vilken tidningen
Anna,
En tidning främst för den som har ett riktigt stort modeintresse.
Issa,
Jag hade en prenumeration av Elle förut och ska verkligen beställa en ny. Man blir så glad när man får hem den i brevlådan, den är fylld av massa bra tips!
Anna,
Alltid lika träffsäker när det kommer till mode. Min egna stilbibel i brevlådan