Alt Om Håndarb Sy (DK)

Denna tidning är på Danska

4/5 (6 röster)

Produktbeskrivning

Alt om Håndarb Sy (DK) tidning

Alt Om Håndarb Sy (DK) är tidningen för dig som är intresserad av sömnad och handarbete. Deras innehåll är vackra, praktiska och kreativa projekt som du kan sy och sticka själv. En sömnadsmaskin och en stickmaskin är allt du behöver för att skapa ditt eget mode, heminredning och accessoarer.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av fina mönster och tydliga beskrivningar på kläder, väskor, kuddar, dukar och mycket mer. Du får också smarta tips och råd om hur du väljer tyger, garner, färger och tekniker. Dessutom får du inspirerande och underhållande artiklar om sömnadens och handarbetets historia, kultur och trender. Du får även exklusiva intervjuer och krönikor från kända sömmerskor, stickare, designers och experter. Du får också tester och recensioner av de senaste och bästa sömnads- och stickmaskinerna, erbjudandena och tillbehören på marknaden.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i sömnadens och handarbetets värld och vill fördjupa dig i den vackra och kreativa sömnadens och handarbetets värld, då är Alt Om Håndarb Sy (DK) tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Danmark
Språk: Danska
Utgåvor/år: 12
Förlag:


500 tecken kvar