Fishing And Travel (IT)

Denna tidning är på Engelska

4.5/5 (2 röster)

Produktbeskrivning

Fishing and travel tidning

Fishing And Travel (IT) är tidningen för dig som är intresserad av fiske, resor, natur och äventyr. Deras innehåll är informativt, inspirerande och spännande för deras läsare, som vill lära sig mer om hur man kan uppleva, utforska och njuta av olika fiskedestinationer runt om i världen. Du får också tips och råd från experter, guider och användare, nya idéer och utvecklingar inom fiskeindustrin, samt tester och recensioner av de bästa produkterna.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av imponerande reportage och fantastiska bilder från de mest spännande och vackra fiskedestinationerna, praktiska och effektiva övningar för att fiska olika arter, metoder och tekniker, dekorativa och funktionella tips för att göra din fiskeutrustning mer personlig, inspirerande och underhållande artiklar om fiske historia, filosofi och framtid, exklusiva intervjuer och essäer från kända fiskeälskare, experter, samt tester av de senaste, bästa produkterna och evenemangen inom fiskevärlden i Italien och världen.

Prenumerationer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som händer i den fiskeintresserade världen och vill fördjupa dig i den informativa och spännande världen, då är Fishing And Travel (IT) tidningen för dig. Beställ din tidningsprenumeration idag eller ge bort som gåva.

Land: Italien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar