Utemagasinet

Denna tidning är på Svenska

3.5/5 (1086 röster)

Utgivningsplan 2024

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. I de flesta fallen startar prenumerationen upp inom de två nästkommande utgåvorna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
9. 21 augusti
10. 25 september
11. 23 oktober
12. 4 december

Produktbeskrivning

Utemagasinet

Utemagasinet är tidningen för dig som älskar friluftslivet och allt som kommer därtill! Med Utemagasinet får du bland annat många tips om härliga friluftsupplevelser och hjälp med att hitta den rätta utrustningen till ditt uteliv. Tidningen skriver om allt från paddling, cykling och klättring till skidåkning, toppturer och skridskoåkning. Utemagasinet är helt enkelt en bra tidning för dig som är en riktig friluftsentusiast!

Prenumerationer eller Lösnummer

Hos oss på Tidningskungen kan vi erbjuda Utemagasinet som prenumeration eller lösnummer. Som prenumerant på Utemagasinet får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan. Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.

Känner du en riktig friluftsentusiast? Du vet väl att du kan ta del av samma erbjudande och ge bort Utemagasinet som en present?

Beställ Utemagasinet redan idag så slipper du missa senaste numret!

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 12
Förlag: , Story House Egmont
Startår: 1980
Chefredaktör: Marie Kjellnäs
Räckvidd: 11400


Vem läser tidningen?

Män: 63 %
Kvinnor: 37 %
Ålder: 25 - 60 år


500 tecken kvar

Mats,
Bästa tidningen om friluftsliv som spänner över många olika intressområden. Vandring, MTB, resor, skridskor, skidor m.m. matnyttiga tester av kläder och utrustning. Allt förpackat i en mycket snygg kostym! Har ryckt upp sig rejält senaste året!
Sigvard Stålberg,
Hej! Nytt UTE-magasin? Ändra bara inte för mycket på ett vinnande koncept. Senaste numret intresserar mig inte så mycket eftersom det handlar om vinteraktiviteter med snö- och isinslag, men reportagen är fina för intresserade och alla måste få sitt. Tidningen är alltid välkommen. /Sigvard
Christina Henriksson,
En uppsägning av Utemagasinet Kundnummer 14256291 Vem kontaktar jag då? christinahenriksosn@yahoo.se