Key Military Series (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key Military Series tidning

Key Military Series (UK) är tidskriften för dig som är intresserad av militära ämnen och deras påverkan på global skala. Dess innehåll är omfattande och insiktsfullt, och erbjuder läsaren en djupgående inblick i militära strategier, teknologier och deras betydelse för samtiden. Du får även tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av de mest framstående militäranalytikerna och experterna.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i detaljerade analyser och medryckande berättelser från militära operationers mest betydelsefulla ögonblick, strategiska och analytiska lösningar för att förstå militärvetenskapens komplexitet, inspirerande och informativa artiklar om betydelsefulla vapensystem, taktiker och konflikter, exklusiva intervjuer och essäer från framstående militära tänkare, samt recensioner och kritiska betraktelser av de senaste och mest betydelsefulla militära verk, publikationer och evenemang.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om militära frågor och vill fördjupa dig i en värld av strategi och försvar, då är Key Military Series (UK) tidskriften för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present till någon med ett intresse för militärhistoria och nutida försvarsfrågor!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar