Auto Motor & Sport

Denna tidning är på Svenska

4/5 (747 röster)

Utgivningsplan 2023

Startdatumet för prenumerationen beror helt och hållet på förlagens utgivningsplan och vi på Tidningskungen kan inte garantera ett specifikt startdatum. Vanligtvis behöver förlagen din beställning ca 10 arbetsdagar innan utgivningsdatum för att du ska få det kommande numret. Troligtvis får du din första tidning i samband med någon av de två nästkommande utgivningarna.
Observera att utgivningsdatum är detsamma som utskicksdatum och att du kan förvänta dig en leverans ett par dagar efter utsatt datum, beroende på vart du bor.
13. 19 juni
14. 3 juli
15. 24 juli
16. 31 juli
17. 14 augusti
18. 28 augusti
19. 11 september
20. 25 september
21. 9 oktober
22. 23 oktober
23. 6 november
24. 4 december

Produktbeskrivning

Auto Motor & Sport utkommer varannan vecka och är nybilsköparens bästa hjälp med massor av tester och provkörningar.

Här hittar du den senaste informationen om bilmärken som Tesla, Volvo, Ford, Skoda och många fler och testet som ställer dessa mot varandra.
Tidningen Auto Motor & Sport hjälper dig i djungeln både när du ska köpa nytt eller begagnat med prisguider och tips på sådant som kan vara bra att tänka på.

Som prenumerant på Auto Motor & Sport får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.

Land: Sverige
Språk: Svenska
Utgåvor/år: 24
Förlag: Story House Egmont,
Startår: 1994
Chefredaktör: Alrik Söderlind
Räckvidd: 13900


Vem läser tidningen?

Män: 92 %
Kvinnor: 8 %
Ålder: 25 - 64 år


500 tecken kvar

Urban,
Vi bilägare är en bra tidning för bilfolket i vardagen med lite lyx. A&M är en lekstuga för de anställda med focus på förmånstagarna, Lite dålig på källkontroll och kvalitetssäkra artiklar innan släpp. Sen undrar man vad Ni har alla krönikörer till, tagit efter dagstidnings-branchen. Ansvarsbefriade över vad era krönikörer framför - illa.
Hans Nilsson,
Sämsta tidning jag någonsin prenumererat på! Alldeles för stort fokus på elbilar som dem flesta riktiga bilentusiaster är totalt ointresserade av... Men AMS måste tjäna pengar och då går alla miljökämpar och köper tidningen... Skit tidning!
T.Gsson,
Rätt vettig tidning som tyvärr skuggas av stor fixering vid Volvo. T o m i ett test med sportbilar så vann en Volvo V90 CC framför Mazda MX-5, Ford Focus RS, Morgan 3wheeler etc. Dumheter!
Thomas Laursen,
AMS bättre på att ge en genomlysande beskrivning så man får en uppfattning om hur den är att köra utan att prova den själv. Något som Teknikens Värld misslyckats med sedan Gunnar Friberg levde. Det blir AMS.
Peter Sundström,
Jo, bra tidning, men kanske inte så smart att missa plasta in tidningen till sina prenumeranter, när man får tidningen så ser den ut som skrutt.
Vivi Pascu,
ok
Kristoffer,
Enda tidningen i Sverige där testförarna kan köra bil på riktigt och inte bara bryr sig om förbrukning samt hur praktisk bilen är!
Max wahllund ,
En av dom bästa svenska bil-tidningar efter teknikens värld! :)
Ivonne Johansson,
Mycket intressant och kul tidning.
Thomas Eriksson,
Bäst av de svenska biltidningarna i min mening. Oftas först först med de intressantaste bilarna och snygga bilder.