Ancient Warfare (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Ancient Warfare tidning

Ancient Warfare är tidningen för dig som är intresserad av krig och krigare i antiken. Deras innehåll är spännande, informativt och illustrerat för deras läsare, som vill utforska den militära historien och kulturen i antikens värld.

Tidningens innehåll

I varje nummer får du ta del av fängslande reportage och vackra bilder från antikens slagfält, fästningar, vapen och utrustning. Du får också praktiska och kreativa idéer för att återskapa antikens krigsscenarier, strategier och taktiker. Dessutom får du inspirerande och underhållande artiklar om antikens krigare, ledare, folk och riken. Du får även exklusiva intervjuer och krönikor från kända historiker, arkeologer, författare och experter. Du får också tester och recensioner av de senaste och bästa böckerna, filmerna, spelen och evenemangen om antikens krig.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om vad som hände i antikens krig och krigare och vill fördjupa dig i den spännande och fascinerande antikens värld, då är Ancient Warfare tidningen för dig. Beställ din tidning idag eller ge bort som gåva, erbjuds som lösnummer och prenumeration.

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 6
Förlag:


500 tecken kvar