Key Hist Transport Ser (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key Hist Transport Ser tidning

Key Historical Transport Series (UK) är tidskriften för dig som är intresserad av transportmedlens historia och deras utveckling genom tiderna. Dess innehåll är rikt och detaljerat, och ger läsaren en omfattande förståelse av olika transportmedels evolution och deras betydelse i samhällets framsteg. Du får också tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av de mest erkända historikerna och experterna inom transportsektorn.

Tidningens innehåll

Varje utgåva innehåller noggranna analyser och fängslande berättelser om transportmedlens mest revolutionerande perioder, tekniska och historiska översikter för att förstå transportmedlens komplexitet, inspirerande och informativa artiklar om betydelsefulla farkoster, vägar och resor, exklusiva intervjuer och essäer från framstående transportexperter, samt recensioner och kritiska bedömningar av de senaste och mest inflytelserika arbetena, publikationerna och evenemangen i transportens historia.

Prenumerationer & Lösnummer

För den som vill fördjupa sig i transportmedlens historiska betydelse och utforska en värld av innovation och tradition, är Key Historical Transport Series (UK) tidskriften att prenumerera på. Beställ din prenumeration idag eller ge bort den som en uppskattad gåva till en transport- och historieentusiast!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar