Sea Histrory (US)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Sea Histrory tidning

Sea History (US) är en fascinerande publikation som hyllar maritim historia, skeppsfart, och äventyr till sjöss. Tidningen är tillägnad alla som älskar havet och dess rika arv, och den bjuder på en djupgående inblick i den maritima världen.

Tidningens innehåll

I varje utgåva av Sea History får du möjlighet att fördjupa dig i spännande historier om sjöfart, äventyr och människor som har format vår maritima värld. Artiklar tar dig med på resor genom tidens gång och berättar om de skepp, händelser och platser som har spelat en avgörande roll. Tidningen ger dig också insikter om seglingens värld. Med vackra fotografier av historiska fartyg, moderna segelbåtar och äventyr till sjöss inspirerar Sea History dig att utforska den maritima kulturen. Upptäck berättelser om kaptenar, besättningar och deras äventyr. Dessutom utforskar tidningen marina arkeologiska fynd och undersökningar. Läs om spännande upptäckter under havets yta och hur de bidrar till vår förståelse av historien.

Prenumerationer & Lösnummer

Sea History (US) är den perfekta läsningen för alla som älskar havet och vill vara en del av en gemenskap som värdesätter maritim historia och äventyr. Beställ din prenumeration idag eller ge bort som gåva till någon som delar din passion för sjöfart!

Land: Usa
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar