Key Mod Mil Aviation S (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key Mod Mil Aviation S tidning

Key Modern Military Aviation Series (UK) är tidskriften för dig som är intresserad av modern militärflygning och dess roll i dagens försvar. Dess innehåll är omfattande och aktuellt, och ger läsaren en djupgående inblick i de senaste utvecklingarna inom militärflygning, inklusive teknologiska framsteg och taktiska innovationer. Du får även tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av de mest framstående experterna och analytikerna inom modern militärflygning.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i detaljerade analyser och medryckande berättelser om de senaste militära flygoperationerna, strategiska och analytiska lösningar för att förstå modern militärflygningens komplexitet, inspirerande och informativa artiklar om avancerade flygplan, system och operationer, exklusiva intervjuer och essäer från ledande figurer inom området, samt recensioner och kritiska betraktelser av de senaste och mest betydelsefulla publikationerna och händelserna inom modern militärflygning.

Prenumerationer & Lösnummer

För dig som vill hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna och innovationerna inom militärflygning och vill fördjupa dig i en värld av teknik och taktik, är Key Modern Military Aviation Series (UK) tidskriften för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present till någon med ett intresse för militärflygets framtid!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar