Key World History Seri (UK)

Denna tidning är på Engelska

4/5 (1 röst)

Produktbeskrivning

Key World History Seri tidning

Key World History Series (UK) är tidskriften för dig som är passionerad av världshistorien och dess inflytande på vår nutid. Dess innehåll är omfattande och tankeväckande, och erbjuder läsaren en djupgående inblick i historiska skeenden och deras betydelse för vår värld idag. Du får även tillgång till exklusiva artiklar och reportage från några av världens mest framstående historiker och forskare.

Tidningens innehåll

I varje nummer kan du fördjupa dig i detaljerade analyser och levande berättelser från historiens mest inflytelserika perioder, strategiska och analytiska lösningar för att förstå historiens komplexitet, inspirerande och informativa artiklar om historiska personligheter, platser och händelser, exklusiva intervjuer och essäer från framstående historiker, samt recensioner och kritiska betraktelser av de senaste och mest betydelsefulla historiska verk, publikationer och evenemang.

Prenumerationer & Lösnummer

Om du vill hålla dig uppdaterad om världshistoriens gång och vill fördjupa dig i en värld av kunskap och perspektiv, då är Key World History Series (UK) tidskriften för dig. Prenumerera idag eller ge bort som present till en historieintresserad vän!

Land: Storbritannien
Språk: Engelska
Utgåvor/år: 4
Förlag:


500 tecken kvar